traschka bardzo ładna ta tapeta, taka optymistycznamy raz próbowaliśmy położyć tapetę, ale po godzinie użerania się z nią zrezygnowaliśmy chyba na zawsze. Tylko border kupiłam do przyklejenia wokół całego pokoju. Mała będzie miała pokój od północy dlatego zastanawiam się, czy jak dam błękit nawet taki ciepły, to czy nie będzie za smutno? I nie wiem jaką tą farbę - zwykłą czy jakąś specjalną dla dzieci. Czy wiecie czym one się różnią?
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Traschka - pokoik bardzo ładnie wygląda, rzeczywiście nie ma po co zmieniać skoro wygląda tak świeżo i kolorowo, Twojemu dzidziusiowi tzn Marysi na pewno się spodoba ;-)
traschka
Mama Marysi
mrsmoon myślę, że nastrój w pokoju stowrzysz głównie dodatkami, nie samym kolorem. Border na ścanie wygląda super, na pewno bardzo ożywi pokój niezależnie od koloru!
edit: mamusia dzięki! Gdyby urządzała go teraz od pcozątku dla dziecka byłby na pewno zupełnie inaczej. On nie był projektowany pod dziecko Ale remont był w zeszłym roku i nie bardzo mamy fundusze żeby go teraz zmieniać. Trochę się obawiam, żę te kolory są bardziej męskie niż dziewczęce, ale cóż...
edit: mamusia dzięki! Gdyby urządzała go teraz od pcozątku dla dziecka byłby na pewno zupełnie inaczej. On nie był projektowany pod dziecko Ale remont był w zeszłym roku i nie bardzo mamy fundusze żeby go teraz zmieniać. Trochę się obawiam, żę te kolory są bardziej męskie niż dziewczęce, ale cóż...
Ostatnia edycja:
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mrsmoon myślę, że nastrój w pokoju stowrzysz głównie dodatkami, nie samym kolorem. Border na ścanie wygląda super, na pewno bardzo ożywi pokój niezależnie od koloru!
Traschka - kolor też jest ważny ale masz rację - diabeł tkwi w szczegółach ;-)
Aestima
Fanka BB :)
Trasia, b. ładnie i taka tapeta w kwiaty b. pasuje do dziewczynki
My też nie zmieniamy pokoju specjalnie pod małego, tylko miły kącik mu aranżujemy) Ściany są seledynowe, ale taki ciepły odcień, koło łóżeczka stoi szafa i jej bok wytapetowałam (tzn. mąż śliczną tapetą też seledynową, ale takim żywszym odcieniem. Jak pomaluję szufladę w łóżeczku i rozłożymy komodę wstawię fotki)
My też nie zmieniamy pokoju specjalnie pod małego, tylko miły kącik mu aranżujemy) Ściany są seledynowe, ale taki ciepły odcień, koło łóżeczka stoi szafa i jej bok wytapetowałam (tzn. mąż śliczną tapetą też seledynową, ale takim żywszym odcieniem. Jak pomaluję szufladę w łóżeczku i rozłożymy komodę wstawię fotki)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - czy organizer jest z tego samego materiału co pościel ?
Aestima - Ty też będziesz miała ciekawy z tymi haftami. A jaki kolor ?
Traschka - u mnie dodatki też będą jasnozielone i niebieskie, raczej z przewagą tych pierwszych :-) - ściany są żółtobeżowe, meble obecne brązowe ( zostają ), nie wiem na jaki kolor pomalować łóżeczko, które będzie jedynym nowym.
Aestima - Ty też będziesz miała ciekawy z tymi haftami. A jaki kolor ?
Traschka - u mnie dodatki też będą jasnozielone i niebieskie, raczej z przewagą tych pierwszych :-) - ściany są żółtobeżowe, meble obecne brązowe ( zostają ), nie wiem na jaki kolor pomalować łóżeczko, które będzie jedynym nowym.
Aestima
Fanka BB :)
kolor- no naturalny,. taki beżowy len) A zwierzątka w naturalnych kolorach czyli konik na biegunach brązowy a ewentualnie siodełko ma mieć zielone lub czerwone, zwierzątka mają być malutkie. Jak będę miała to wstawię fotkę (ale to pewnie za miesiąc)
Kati83 - czy organizer jest z tego samego materiału co pościel ?
tak z tego samego, tylko te kieszenie są doszyte z takiego neutralnego ja widać, ja ogólnie bedę miała wszystko zółte i ecru, w tych tonacjach
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - fotki wstaw koniecznie - z Twojego opisu wynika, że będzie to b. ładna, oryginalna rzecz.
Kati83 - ja mam żółtobeżowe ściany w całym mieszkaniu :-), poza łazienkami oczywiście.
A ja czekam na wieści od krawcowej co z organizerem dla Młodej.
Kati83 - ja mam żółtobeżowe ściany w całym mieszkaniu :-), poza łazienkami oczywiście.
A ja czekam na wieści od krawcowej co z organizerem dla Młodej.
Podziel się: