reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Kati, fajnie, że Twoja mama umie wytwarzać takie rzeczy!:)
Moja nie umie, ale właśnie wczoraj zadzwoniła, że jej znajoma mi zrobi- na grubym lnie, na kieszonkach ma wyhaftować malutkie króliczki, misie i koniki na biegunach. Wszystko ma być w naturalnych i neutralnych kolorach (w sklepie strasznie pstrokate te organizery). Już zaczęła i duzy ten organizer robi 60 na 60 a Twój Kati jakie ma wymiary?

kochane, a na jaki kolor malujecie pokoje dla maluszków? ja mam dylemat - zastanawiam się pomiędzy wanilią/orchideą a pastelowym błękitem

ja zdecydowanie wybieram pastelowy błękit - pokoik jest wąski i długi dlatego konieczne jest pomalowanie na jaśniutki pokoik który dodatkowo go rozjaśni, mam nadzieje ze bedzie slicznie wygladac ale jeszcze duzo przed nami (prawdziwy remont zacznie się dopiero jak dostaniemy kredyt i podpiszemy umowę właściwą bo jak na razie dopiero jest przedwstępna,ale jeszcze tylko niby kilka dni przynajmniej tak nas zapewnia bank)

Kati, fajnie, że Twoja mama umie wytwarzać takie rzeczy!:)
Moja nie umie, ale właśnie wczoraj zadzwoniła, że jej znajoma mi zrobi- na grubym lnie, na kieszonkach ma wyhaftować malutkie króliczki, misie i koniki na biegunach. Wszystko ma być w naturalnych i neutralnych kolorach (w sklepie strasznie pstrokate te organizery). Już zaczęła i duzy ten organizer robi 60 na 60 a Twój Kati jakie ma wymiary?

Aestima dokładnie 60x60 ma jest szyty na fliselinie i te uchwyty też z tego samego materiału :biggrin2:

reklama
Ironia właśnie też chciałam napisać o Ikei. Tak mają ten swój kolor tzn czarnobrązowy.

mrsmoon ja nie maluje pokoiku, zostawiam taki jak był. Mam na jednej ścianie taka tapetę (jedyne zdjęcie akurat z wózkiem hehe)
Obraz 005.jpg

reszta ścian jest w kolorze caffe latte. Do tego mam różne dodatki w kolorach z tapety - niebieskie i zielone.

Do góry