Kati to twoja mam uszyłą? SUper, zazdroszczę zdolności! U mnie w rodzinie nikt nawet maszyny do szycia nie ma
traschka tak moja mama :-) i całą posciel i rożki też jak założę pod koniec maja to zrobie fotke, albo i wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kati to twoja mam uszyłą? SUper, zazdroszczę zdolności! U mnie w rodzinie nikt nawet maszyny do szycia nie ma
Kati, fajnie, że Twoja mama umie wytwarzać takie rzeczy!
Moja nie umie, ale właśnie wczoraj zadzwoniła, że jej znajoma mi zrobi- na grubym lnie, na kieszonkach ma wyhaftować malutkie króliczki, misie i koniki na biegunach. Wszystko ma być w naturalnych i neutralnych kolorach (w sklepie strasznie pstrokate te organizery). Już zaczęła i duzy ten organizer robi 60 na 60 a Twój Kati jakie ma wymiary?
a czy ktos gdzies w necie widział ciemno brązowe półki? nigdzie nie moge czegoś takiego znaleźć...