reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
na razie pocięłyśmy materiał i odbyło się wstępne szycie polegające na - obrębiłyśmy z mamą kieszenie do przybornika, po czym maszyna się zbuntowała i zaczęła pętelkować nici, ale już jest naprawiona więc w następna sobotę ciąg dalszy :)

Moja córcia dostała pierwszą lalę od babci :D cała szmaciana, mięciutka i kolorowa.

Mam mały problem z moją rafą koralową, plakatówki zaczynają się łuszczyć, chyba muszę wszystko zmyć i malować jeszcze raz innymi farbami :( ale co tam, za 3-4 dni będzie gotowe :D

nie mam pojęcia, ale chcę kupić zwykłą białą farbę do malowania ścian i kilka pigmentów, powinno się udać :)

agabre zapytam mojego M. jak wróci z pracy, czym on malował. Bo kilka lat temu namalował dużego (ogromnego)kubusia puchatka na ścianie swojemu siostrzeńcowi

Kati, czekam na wiadomość :) jeśli nie wyjdzie mi malowanie po raz drugi, zawsze mogę zamalować na niebiesko, jak cały pokój i naklejki nakleić :)

reklama
Agabre- ja tak na balkonie listki wymalowałam, do białej farby dodawałam zielony pigment i mam seledynowe listki:)

Do góry