reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Ale super, martadelko! Podoba mi się gwiazda na oknie, domek drewniany (cudny!), białe półki na książki, kolor ściany, no i ten biały regał (?) po lewej, w paski - co to jest?

reklama
dzięki andariel! gwiazdka i serce na oknie uszyte przez tą samą osobę, co fartuszek;-) zresztą uszyte do kotka z imieniem Emi ale było za duże więc zdementowałam, kotek wisi w dolnej części łóżka piętrowego:tak: biały regał po lewej to STRAGAN z Ikei, wklejałam fotę (nasze zakupy, recenzje):tak:

ironia zrobiłaś coś komodą? ja znalazłam takie rozwiązania:tak:

ikea-hack6-handmade-charlotte-boligpluss-dot-no.jpg

ikea-hack3-handmade-charlotte-pinja-colada-blog.jpg

ja emilkową starą komodę obkleiłam właśnie washi tape: domek i drzewko;-)

Martadelko kochana, przez te nasze zawirowania nie napisałam Ci jak bardzo podobają mi się zmiany w pokoju EMI! Jest śliczny, klimatyczny, wielka zmiana. Wcześniej wydawał mi się taki pusty i chaotyczny a teraz napatrzeć się nie mogę jak Ci to wszystko fajnie wyszło.Stragan- sklep- wiedziałam, że pięknie będzie pasował!:tak:

Zainspirowałaś mnie do zmian, Ty i jeszcze ktoś. Zaraz pokażę kto. Póki co zrobiłam małe przemeblowanie ( głównie zabawkowe, pochowałam klocki , gry w pudła, bo znów "śmietnik" się robił). Zanim pokażę Wam początki zmian u nas- wrzucę filmik, który my z Miesiem oglądamy pasjami ( dla muzy, dla Bola, ja dla pięknego, minimalistycznego i " mojego" stylu). Na pewno dokupię do Miesia królika, cotton balls i budkę :tak: Łóżeczko to samo mamy wybrane od dawna, trzeba po nie pojechać do ikea, kapę jakąś wykombinować... KOCHAM TAKIE ZMIANY:)

Klocek na Kredce, Kredka na Bąku, a Muchy w Nosie.: PROJEKT Q! [spot by Klocek i Kredka]

dzięki Aestima:-) b. miło mi to słyszeć (czytać) od Ciebie:tak: a stragan ma wiele możliwości, potem można na teatrzyk przerobić, pomalować itd.:tak:
andariel ma racje - świetnie nakręcony spot!
budki dla ptaszków jak najbardziej świetna ozdoba pokoju, u nas nadal czekają dwie skrzynie po winach na przeróbkę ale nie wiem czy M się w końcu za to zabierze czy może urodzi mi się jakiś inny pomysł bo cały czas szukam inspiracji na dwie gołe ściany, teraz stragan zapełnił puste miejsce plus u mnie wszystko długo dojrzewa zanim się zrealizuje:-p
Aestima czekam z niecierpliwością na zmiany u Was:tak: ja też ostatnio zakupiłam pudła co by uporządkować, dwa zielone materiałowe (włożone w regały) plus dwa białe plastikowe, które ozdobiłam wycinkami z filcu.

Ostatnia edycja:
Martadelka pięknie, no i zazdroszczę rozmiaru pokoju:-) a ja Wam się pochwałę, ze nie pokój ale całe mieszkanie 4-pokojowe niedługo będziemy urządzać!!!

reklama
Nooo! Sprzedaliśmy, czekamy aż ludzie kredyt dostaną i nam zapłacą i kupujemy swoje piękne 86m2, chyba ze ktoś nam do tego czasu podkupi...pocieszajace jest to, ze na duże mieszkania popyt jest maly

Do góry