reklama
Roxannka
Pracująca mama!
ja też i czasem ta alergia mnie totalnie wykańcza ale dla mojego synka jestem dobrej myśli, mam dużo pozytywnych przykładów w swoim otoczeniu że dzieci z tego w całości lub po części powyrastały więc chwytam się tej myśli kurczowo i staram nie dopuszczać złych myśli chociaż nie zawsze jest to łatwe, szczególnie jak patrze na śliczną buzie mojego synka, którą szpecą czerwone plamki :-(Roxannka ja po prostu z natury jestem nadwrażliwa i czarnowidząca...
Kania78
...
Doskonale rozumię.czasem ta alergia mnie totalnie wykańcza ale dla mojego synka jestem dobrej myśli, mam dużo pozytywnych przykładów w swoim otoczeniu że dzieci z tego w całości lub po części powyrastały więc chwytam się tej myśli kurczowo i staram nie dopuszczać złych myśli chociaż nie zawsze jest to łatwe, szczególnie jak patrze na śliczną buzie mojego synka, którą szpecą czerwone plamki :-(
makuc
Fanka BB :)
ROXI, NAT :-( nie dziwię się, że Wam momentami takie myśli nachodzą... ja miałam podobnie i w sumie to czasami tez tak mam jak Alutka ni z tego, ni z owego obsypie a ja nie mam zielonego pojęcia po czym. z tym, że u nas jest tak jak u Ciebie ROXI tzn. krostki głównie na buzi się pojawiają. Chociaż i na nogach też się zdarza i na pleckach też.
Miałam o coś zapytać i z tego wszystkiego zapomniałam no nic, wrócę jak mi się przypomni co to ja chciałam
Miałam o coś zapytać i z tego wszystkiego zapomniałam no nic, wrócę jak mi się przypomni co to ja chciałam
Roxannka
Pracująca mama!
nat, brawa dla Pudzianka! A on nie jadł takiego banana w całości bo nie chciała czy wy mu nie dawaliście ? Patryk je sam, trzymając w rączce jeszcze przed skończeniem roczku i uwielbia banany :-) Ale ostatnio zaczełam się zastanawiać czy nie je za dużo chrupków ryżowych i kukurydzianych, ciągle się ich domaga
reklama
makuc
Fanka BB :)
NAT super!
Alicji banan, podobnie zresztą jak Oliwce KANII, już się przejadły tj. ona musi je sama jeść, więc trzyma takowego w rączce i potem mi go w dywan wciera, bo beee i nudny za to cały czas mogłaby się ryżem z jabłkami zajadać...
Dziewczyny poszukuję jakiś sprawdzonych inspiracji śniadaniowo/ kolacyjnych. Niekoniecznie na ciepło ale nie kanapki/ omlety/ jajecznica/ ryż z jabłkami/ platki na mleku/ kasze manne itp. Coś inszego
Alicji banan, podobnie zresztą jak Oliwce KANII, już się przejadły tj. ona musi je sama jeść, więc trzyma takowego w rączce i potem mi go w dywan wciera, bo beee i nudny za to cały czas mogłaby się ryżem z jabłkami zajadać...
Dziewczyny poszukuję jakiś sprawdzonych inspiracji śniadaniowo/ kolacyjnych. Niekoniecznie na ciepło ale nie kanapki/ omlety/ jajecznica/ ryż z jabłkami/ platki na mleku/ kasze manne itp. Coś inszego
Podziel się: