reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
u nas jeśli chodzi o deserki to wspaniale sie sprawdzają te z bobovity, za to gerber ma zdecydowanie za kwaśne jałbko.. z obiadków to ja laik jestem bo gotuję ale podaje jej brokuły i szpinak z gerbera bo nie mam dostępu do tych warzyw "z pierwszej ręki" ;-) no i dynia-ziemniak z bobovity też super musze dziś podreptać do rossmana spróbować ta dynię z kurczakiem.. a ja ponawiam pytanie o rybę: jakiej firmy???
dobranocka
podwójna październikówka!
my z Bobovity rybe mielismy - z cukinia i ziemniaczkami. Nawet smakowicie pachniała :-)
dobranocka
podwójna październikówka!
U nas idzie tylko Bobovita i Babydream. Mam jeden słoiczek Gerbera, ale jakoś stoi i stoi... Rzadki jakiś, jak Lolisza pisała.
Hej,
Będę nadrabiała Was powolutku, bo to co u nas sie dzieje to szkoda gadać.
Dziś mam chwilkę żeby usiąść i zaczęłam od tego tematu.
Widzę, że dajecie chrupki kukurydziane moja ma na to uczulenie jest coś innego żeby jej podawać takiego do potrzmania i pociumania?
W ogóle ostatnio przestałyśmy słoiczki, mała znów jest na mleku i na wodzie i się zastanawiam czy nie przejść z Nutramigenu na normalne mleko, bo w sumie nie mieliśmy testów alergicznych robionych, może to jednorazowy odpał, nie wiem już co robić i jak pomóc maleństwu.
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom poznawania nowych smaków Fajnie się czyta o gustach takich małych ludków.
Ah już wiem o co miałam spytać. Kupiliśmy NAN i rozrobiliśmy na próbę i wydaje mi się że się strasznie pieni i nawet nie próbowaliśmy podawać co by nie pogorszyć w brzuszku, czy znacie jakieś mleka mało pieniste? Bebilon nie wchodzi w grę, bo dostawała po urodzeniu i nie pasuje jej.
Będę nadrabiała Was powolutku, bo to co u nas sie dzieje to szkoda gadać.
Dziś mam chwilkę żeby usiąść i zaczęłam od tego tematu.
Widzę, że dajecie chrupki kukurydziane moja ma na to uczulenie jest coś innego żeby jej podawać takiego do potrzmania i pociumania?
W ogóle ostatnio przestałyśmy słoiczki, mała znów jest na mleku i na wodzie i się zastanawiam czy nie przejść z Nutramigenu na normalne mleko, bo w sumie nie mieliśmy testów alergicznych robionych, może to jednorazowy odpał, nie wiem już co robić i jak pomóc maleństwu.
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom poznawania nowych smaków Fajnie się czyta o gustach takich małych ludków.
Ah już wiem o co miałam spytać. Kupiliśmy NAN i rozrobiliśmy na próbę i wydaje mi się że się strasznie pieni i nawet nie próbowaliśmy podawać co by nie pogorszyć w brzuszku, czy znacie jakieś mleka mało pieniste? Bebilon nie wchodzi w grę, bo dostawała po urodzeniu i nie pasuje jej.
makuc
Fanka BB :)
u nas też słoiczki Bobovity "królują" w menu małej. Ostatnio pokusiłam się na gerberowską promocje 2+1gratis za 5.20 jakoś i ech mimo oszczędności żałuję, bo kupiłam je razy 3 i teraz nie wiem kiedy je Alicja zje, bo jakieś kiepskawe i rzadkie są. Jedynym rozwiązaniem będzie chyba dodawanie ich do kaszy mannej.... z tym, że w smaku to one też za specjalne nie są....
nice-girl
Fanka BB :)
U nas znowu deserki Gerbera ok - też nakupiłam w tej promocji, bo wychodziły 1,70 za słoiczek - ale to prawda rzadkie są. Mi pasują pod tym względem że ja z nich soczki robię - wrzucam ze 4 łyżeczki do butli + 120ml wody i są super soczki i ładnie przez smoczek idą właśnie dlatego że rzadkie są :-) No ale tak do karmienia łyżeczką to rzeczywiście cięzko bo małemu sporo wypływa z buzi.
Bobovity też sporo używamy i są dobre. A jeśli o gęstość chodzi to najgęstsze deserki są z BabyDream i Śliwka z Hippa z tych co próbowałam, bo są zagęszczane mąką ryżową.
Bobovity też sporo używamy i są dobre. A jeśli o gęstość chodzi to najgęstsze deserki są z BabyDream i Śliwka z Hippa z tych co próbowałam, bo są zagęszczane mąką ryżową.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: