reklama
natolin
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny, nie śmiejcie się, ja po prostu w życiu na oczy nie widziałam takiej kaszki ;-) nie umiem sobie tego wyobrazić ;-) aha, i jeśli on pije 180ml mleka to muszę więcej tej kaszki ugotować. a smoczek 3+ to taki zwykły, więc rozumiem, że inny trzeba kupić :-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
po konsultacji
nat dokładnie tak, jak rzutka powyżej napisała. manna jest najlepsza, bo tania i prosta, bez żadnych dodatków itp. mam nadzieje że małemu zasmakuje :-)
smoczek musi być specjalny do kaszki (krzyżykowy) bo manna ma takie drobinki i one zapchają Ci taki "normalny" smoczek
nat dokładnie tak, jak rzutka powyżej napisała. manna jest najlepsza, bo tania i prosta, bez żadnych dodatków itp. mam nadzieje że małemu zasmakuje :-)
smoczek musi być specjalny do kaszki (krzyżykowy) bo manna ma takie drobinki i one zapchają Ci taki "normalny" smoczek
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Nat jak ja tu czytam jakie ty smakowitości na obiady gotujesz to dla Ciebie zrobienie manny będzie jak wydmuchanie nosa :-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
o nie, nie, teraz o pieczarkowej było, a wcześniej jakieś dobre drugie robiłaś, teraz to ja sobie nie przypomnę, ale pamiętam że zgapiłam od Ciebie
reklama
natolin
Fanka BB :)
nie no coś Ty, niemożliwe :-) a pieczarkowej jeszcze nie zrobiłam.
no to muszę ten smoczek jutro kupić, ale słuchajcie jeszcze mam pytanie, bo ja jestem ciemna blondynka i nie rozumiem i tak ;-) to co wyjdzie to ile będzie zajmowało gdzieś objętościowo? i czy jeśli on pije 180 ml to mam tego zrobić więcej? przepraszam, że tak marudzę i nudzę, ale przez to, że nigdy nie widziałam kaszy manny na oczy to nie umiem sobie tego wyobrazić, bo mowa przecież była, żeby były 2-3g glutenu ;-)
no to muszę ten smoczek jutro kupić, ale słuchajcie jeszcze mam pytanie, bo ja jestem ciemna blondynka i nie rozumiem i tak ;-) to co wyjdzie to ile będzie zajmowało gdzieś objętościowo? i czy jeśli on pije 180 ml to mam tego zrobić więcej? przepraszam, że tak marudzę i nudzę, ale przez to, że nigdy nie widziałam kaszy manny na oczy to nie umiem sobie tego wyobrazić, bo mowa przecież była, żeby były 2-3g glutenu ;-)
Podziel się: