reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

Ja mam kaszkę firmy KUPIEC. Na niej jest napisana instrukcja gotowania. I dokładnie tak, że w 100 ml 1 łyżeczka. Gotujesz aż będzie gęste.

reklama
Tak, ogólnodostępny- ja zapłaciłam jakieś 2,50 za nią. Tak jak pisalam nie dawałam jej do mleka. Wydaje mi się że kaszka taka na mleku jest bardziej gęsta niż manna. A smoczek 3+ to jakiś z dużym przepływem rozumiem.

dzięki dziewczyny, nie śmiejcie się, ja po prostu w życiu na oczy nie widziałam takiej kaszki ;-) nie umiem sobie tego wyobrazić ;-) aha, i jeśli on pije 180ml mleka to muszę więcej tej kaszki ugotować. a smoczek 3+ to taki zwykły, więc rozumiem, że inny trzeba kupić :-)

po konsultacji :tak:

nat dokładnie tak, jak rzutka powyżej napisała. manna jest najlepsza, bo tania i prosta, bez żadnych dodatków itp. mam nadzieje że małemu zasmakuje :-)

smoczek musi być specjalny do kaszki (krzyżykowy) bo manna ma takie drobinki i one zapchają Ci taki "normalny" smoczek

reklama
nie no coś Ty, niemożliwe :-) a pieczarkowej jeszcze nie zrobiłam.
no to muszę ten smoczek jutro kupić, ale słuchajcie jeszcze mam pytanie, bo ja jestem ciemna blondynka i nie rozumiem i tak ;-) to co wyjdzie to ile będzie zajmowało gdzieś objętościowo? i czy jeśli on pije 180 ml to mam tego zrobić więcej? przepraszam, że tak marudzę i nudzę, ale przez to, że nigdy nie widziałam kaszy manny na oczy to nie umiem sobie tego wyobrazić, bo mowa przecież była, żeby były 2-3g glutenu ;-)

Do góry