reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

doczekasz sie Roxanko a wtedy bedziesz wsciakła na marchewke, ktora wszystko barwi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Ja to mam sliniak podszywany ceratka do tego bluzeczke ktora jeste specjalnie do marchewki, ale na szczescie juz je ładnie i wszystko trafia do buzi a nie obok :)
hehe pewnie tak bedzie i bede sobie myślała że jaka ja głupia byłam że się tego nie mogłam doczekać ;) a na te okazje zakupiłam takie wdzianko, śliniak z rękawami i długością zakrywający nogi hihi :)

reklama
Kurka - z Gerbera są same banany, są też gruszki Williamsa - chyba z każdej firmy, z Hippa są śliwki po 4 miesiącu, te z Gerbera są chyba po 6 jakoś bo to są suszone śliwki. Z Bobovity są banany z owocami leśnymi i banany z brzoskwinią i marchewką. No i widziałam też kiedyś same morele i same brzoskwinie z Hippa. Najlepiej wejśc na stronę producentów i tam można zobaczyć wszystkei produkty.

Ostatnia edycja:
a no widzisz to chyba i ja sobie musze zakupic, ale teraz jak juz tak ladnie je to chyba mi nie trzeba hehe
No,to zobaczysz, co będzie,jak zacznie sama jesć:))))Ja mam świeżo w pamięci ,jak czasem zostawałam z brata Niunią:).O,własnie....Dziewczyny,proszę trzymajcie kciuki za Kalinkę- wylądowała w szpitalu z dusznościa nieznanego pochodzenia...

HAPPYBETI - kciuki zaciśnięte! kurcze, że też istnieje możliwość, że zwykłej alergii coś tak poważnego się może zrobić :confused2:

Happybeti kciukasy zaciśniete, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze

a mała dziś wchłonęła słoik warzywka z ryżem maminej roboty :-D aż mi sie miło dla niej gotuje jak ona tak pięknie wciąga wszystko :-)

Alicja, gratuluje 'odkurzacza' warzywnego :-) hehehe.
happybeti - mam nadzieje, ze Kalince jednak nic powaznego nie jest. Oczywiscie trzymamy kciuki.

My dzis eksperymentalnie wladowalismy deserek do butelki i podalismy Paffciowi (ostatnio wymiotowal po wszystkim,tylko nie mleku). Baaardzo byl zdziwiony, bo nowy smak, ale pare lykow pociagnal. Mam nadzieje, ze nie zwroci.

reklama
Onesmile super pomysł! mam nadzieje ze na dłużej Pawciowi w brzuszku zostanie :tak:

a tak w ogóle to te deserki są strasznie leiste, ja często miałam ochote właśnie przez butle podawać. Pomogło nieco mieszanie ich z kaszką, teraz przynajmniej ma co tymi dziąsełkami podziamać ;-)

Do góry