reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Rzutka tutaj masz
Przelicznik glutenowy | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Przelicznik glutenowy | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
natolin
Fanka BB :)
lolisza zgadzam się z Tobą i dzięki za ten post, chociaż my ostatnio trafiliśmy na szczepieniu na pediatrę, która w ogóle jakoś nic o żywieniu nie mówiła, zbadała małego i do widzenia, trochę to dziwne, że muszę się wszystkiego z netu dowiadywać... no nic, pogadam jeszcze w czwartek z alergologiem, ma też specjalizację pediatryczną.
Natolin, w ten czwartek masz alergologa ?
Błagam, jak możesz spytaj o ten gluten co i jak i w jakiej postaci najlepiej. My też na Pepti więc może coś podpowie bo mnie ta lekarka dziś wkurzyła szczerze mówiąc.
A jeszcze lepiej, zanotuj :-)
Błagam, jak możesz spytaj o ten gluten co i jak i w jakiej postaci najlepiej. My też na Pepti więc może coś podpowie bo mnie ta lekarka dziś wkurzyła szczerze mówiąc.
A jeszcze lepiej, zanotuj :-)
natolin
Rzutka nie ma problemu. tak, w ten czwartek mam i on jest taki, że nawet sam mi pewnie zanotuje :-) ostatnio mi kilka rzeczy zanotował, gorzej jak stwierdzi, że mamy jeszcze z niczym nie zaczynać...
bo generalnie to ten najnowszy schemat żywieniowy mówi dokładnie tak jak lolisza pisze o glutenie i o mięsie i rybach też
bo generalnie to ten najnowszy schemat żywieniowy mówi dokładnie tak jak lolisza pisze o glutenie i o mięsie i rybach też
kurka_pieczona
Szczęśliwa mamusia:)
Dziewczyny, proszę o podpowiedź: Karmię mieszanie, z przewagą mleka modyfikowanego, gdyz moje jest malo tresciwe. Powoli wprowadzam do diety synka nowe produkty, teraz przyszla kolej na kaszki. Zdecydowalam sie na te z Nestle. Jednak ktore lepiej wybrac? Te ktore zawieraja w sobie mleko, czy te do ktorych mleko trzeba dodawac oddzielnie? Proszę o odpowiedz i pozdrawiam Was ślicznie
Ida Sierpniowa
o kurka, kurka wróciła))))))))
ja ci nie pomogę bo ja sie bobovity trzymam. ale kupiłam tą już na mleku i wsypuję normalnie do butli z mlekiem mm. np. na 180ml 6 miarek mleka + 2/3 miarki kaszki(bananowej)
ja ci nie pomogę bo ja sie bobovity trzymam. ale kupiłam tą już na mleku i wsypuję normalnie do butli z mlekiem mm. np. na 180ml 6 miarek mleka + 2/3 miarki kaszki(bananowej)
M
Mona6061
Gość
Dziewczyny ja alergologa mam 11 marca z Nadia(bardzo dobra lekarka) to tez sie dowiem co i jak z tym glutenem,ciekawe co nam powie robie malej testy(beda kluli w zyle :/ ) bo nie chcemy juz dawac tego Nutramigenu ...bedzie pozniej miala robiona prowokacje z innym mlekiem.
reklama
M
Mona6061
Gość
Happybeti jak juz bylam z nia u alergologa w szpitalu 3 stycznia (jak lezalam z nia w szpitalu to dostalismy skierowanie do alergologa)mieli robic jej testy,ale nie chciala jej kluc bo jeszcze malutka byla,muwila wlasnie ze musialaby w zyle sie wkluc,kazala przyjsc teraz wiec na pewno teraz jej zrobi.
Podziel się: