reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego alergika

Yoanna_ co do znikajacych postów. Ja najpierw produkuje w notatniku a potem kopiuje i wklejam na forum. Bo już mi parę razy wsiaklo:) chyba że z telefonu

reklama
U nas wysypka. Zaostrzyla sie po kapieli. Dzis w ciagu kilku godzin jest na calym brzusxku, pleckach i raczkach.
Nie mam pojecia od czego

U nas tez wysypka postepuje. Dzisiaj wizyta u alergologa ale dopiero o 19. Ja juz nie wiem od czego sie pogarsza.. moze w koncu dowien sie czegos konkretnego.

U nas okazało się emolium. Znacznie pogorszyło stan skóry. Może to być kontaktowa alergie.
Ją już schizuje, że może gluten albo wieprzowina

Będę coś innego szukać do kąpieli i chyba kupię z Dermedic CHCIAŁAM cala serię a okazuje sie że emulsja do ciała ma jakąś niepożądane wręcz toksyczną substancje
Kupiłam w rossmanie mleko ryzowego

Napiszę ale pewnie jutro.
Marika mi na fb pisali żeby do kapania swojego mleka dodać ale moj zarlok co dwie godziny futruje więc odpada. A co z ryżowym mlekiem robisz? Ja kupiłam ale nie dalam rady tak zjesc. Wiec wymieszalam z maka razową woda ciut oliwy i takie nalesniki smażyłam. Nawet nawet:)

Dodalam do kawy inki :)
Oj u mnie mleko to na wagę złota ;)
I jak ci wyszły naleśniki? Ją chce zrobić jablecznik jaglany :)

reklama
Marika- no nawet dobre. Myślę że cukier waniliowy by się przydał. Jadłam z jabłkiem dyszonyn z odrobiną cukru:)

Jesteśmy po wizycie u alergolog. Najlepsze i najwięcej opini na znanylekarz.pl a jestem mega rozczarowana. Powiedzialam czym smaruje i w czym kapie i generalnie jako zalecenie dostalam robic dalej jak robie.... Mimo że jest coraz gorzej . O diete pytałam to odstawic mam mleko- a moge robic jak chcę czyli odstawic wszystko i po kolei wprowadzac produkty i patrzeć co uczuli. Jest tyle roznych kremów i nic nie byla w stanie polecic. Generalnie jak jest powyżej 20 stopni tak jak dzis to na krotki rękaw i krotkie spodenki... O taką nowość tylko bo ja na dwór jeszcze w długim ubieralam... Generalnie nie słyszała jak kilka razy zapytalam co mam zrobic skoro się drapie do krwi przez sen.... Strata czasu i pieniędzy... Muszę szukac pomocy dalej.

Do góry