reklama
Marika30708
Fan(ka)
U nas wysypka. Zaostrzyla sie po kapieli. Dzis w ciagu kilku godzin jest na calym brzusxku, pleckach i raczkach.
Nie mam pojecia od czego
Nie mam pojecia od czego
Marika30708
Fan(ka)
U nas okazało się emolium. Znacznie pogorszyło stan skóry. Może to być kontaktowa alergie.
Ją już schizuje, że może gluten albo wieprzowina
Ją już schizuje, że może gluten albo wieprzowina
Marika30708
Fan(ka)
Będę coś innego szukać do kąpieli i chyba kupię z Dermedic CHCIAŁAM cala serię a okazuje sie że emulsja do ciała ma jakąś niepożądane wręcz toksyczną substancje
Kupiłam w rossmanie mleko ryzowego
Kupiłam w rossmanie mleko ryzowego
Napiszę ale pewnie jutro.
Marika mi na fb pisali żeby do kapania swojego mleka dodać ale moj zarlok co dwie godziny futruje więc odpada. A co z ryżowym mlekiem robisz? Ja kupiłam ale nie dalam rady tak zjesc. Wiec wymieszalam z maka razową woda ciut oliwy i takie nalesniki smażyłam. Nawet nawet
Marika mi na fb pisali żeby do kapania swojego mleka dodać ale moj zarlok co dwie godziny futruje więc odpada. A co z ryżowym mlekiem robisz? Ja kupiłam ale nie dalam rady tak zjesc. Wiec wymieszalam z maka razową woda ciut oliwy i takie nalesniki smażyłam. Nawet nawet
Marika30708
Fan(ka)
Dodalam do kawy inki
Oj u mnie mleko to na wagę złota
I jak ci wyszły naleśniki? Ją chce zrobić jablecznik jaglany
Oj u mnie mleko to na wagę złota
I jak ci wyszły naleśniki? Ją chce zrobić jablecznik jaglany
reklama
Marika- no nawet dobre. Myślę że cukier waniliowy by się przydał. Jadłam z jabłkiem dyszonyn z odrobiną cukru
Jesteśmy po wizycie u alergolog. Najlepsze i najwięcej opini na znanylekarz.pl a jestem mega rozczarowana. Powiedzialam czym smaruje i w czym kapie i generalnie jako zalecenie dostalam robic dalej jak robie.... Mimo że jest coraz gorzej . O diete pytałam to odstawic mam mleko- a moge robic jak chcę czyli odstawic wszystko i po kolei wprowadzac produkty i patrzeć co uczuli. Jest tyle roznych kremów i nic nie byla w stanie polecic. Generalnie jak jest powyżej 20 stopni tak jak dzis to na krotki rękaw i krotkie spodenki... O taką nowość tylko bo ja na dwór jeszcze w długim ubieralam... Generalnie nie słyszała jak kilka razy zapytalam co mam zrobic skoro się drapie do krwi przez sen.... Strata czasu i pieniędzy... Muszę szukac pomocy dalej.
Jesteśmy po wizycie u alergolog. Najlepsze i najwięcej opini na znanylekarz.pl a jestem mega rozczarowana. Powiedzialam czym smaruje i w czym kapie i generalnie jako zalecenie dostalam robic dalej jak robie.... Mimo że jest coraz gorzej . O diete pytałam to odstawic mam mleko- a moge robic jak chcę czyli odstawic wszystko i po kolei wprowadzac produkty i patrzeć co uczuli. Jest tyle roznych kremów i nic nie byla w stanie polecic. Generalnie jak jest powyżej 20 stopni tak jak dzis to na krotki rękaw i krotkie spodenki... O taką nowość tylko bo ja na dwór jeszcze w długim ubieralam... Generalnie nie słyszała jak kilka razy zapytalam co mam zrobic skoro się drapie do krwi przez sen.... Strata czasu i pieniędzy... Muszę szukac pomocy dalej.
Podziel się: