reklama
vinga89
mamusia syneczków
mi wszyscy alergolodzy gadali że tak małemu dziecku się nie robi takich testów, z krwi często też alergia nie wychodzi
Marika30708
Fan(ka)
Wiem tylko tyle że nie ma reakcji natychmiastowej. Reszta to moja obserwacja. Na razie jem nabiał i jaja i to w dużych ilościach i nic się nie dzieje. Jem od ponad tyg. Pewnie jakby Laura była na mm to po takich testach zaświadczenia na Nutramigen bym już nie dostała
siva
Fanka BB :)
Mojej przyjaciółce powiedziano, że teraz są już nowoczesne metody i robi się. Powiem Wam, że jej wyszło, że mały uczulony na marchew i ziemniaki! Jak wyeliminowała je z diety to przestał płakać z powodu brzuszka i jest normalnym pogodnym dzieckiem.
Marika30708
Fan(ka)
W białym tego nie zrobią. Można testy na nietolerancję zrobić Imu Pro ale zalecane są po 18 roku życia. Trochę kosztują, bo 50 za 500zł 100 za 1000zł a 300 za 1800zł
Marika30708
Fan(ka)
Ja wam powiem, że już chyba po alergi u Laury. Dalej nic nie widzę a już nawet jadlam pizzę. Nie jem jeszcze grzybów, orzechów, miodu, czekolady.
A jak u was?
Dziś na FB polubiłem profil pani dr, która umieściła wykład o tej nieszczelności jelit. Polubcie jej stronę, można wiele się dowiedzieć
A jak u was?
Dziś na FB polubiłem profil pani dr, która umieściła wykład o tej nieszczelności jelit. Polubcie jej stronę, można wiele się dowiedzieć
Ja po malu sprawdzam. Aktualnie pomidory. Jadlam je tydzien i podawalam tez w zupce Paulince i po tygodniu zrobily sie male suche plamki. A w międzyczasie brała leki na przeziebienie i teraz juz nie wiem. Mi lekarz mowila ze jak bezpośrednio podaje produkt to ok 2 dni reakcja. I juz nie wiem:/. Nastepne mialam żółtko testować ale teraz musze poczekac az zejdzie.
Marika30708
Fan(ka)
Ja Laurze daje "bezpieczne produkty", 3 dni je banany. Myślę, że najgorsze za nami. Pomidory eko już dawno jem odkąd sezon
reklama
Podziel się: