reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja sojowe pije codziennie i wszystko jest ok. U nas tylko ta nietolerancja mleka daje we znaki bo poza tym jemy absolutnie wszystko. I ja i Adrian. Nawet chipsy czy sosy itp byle by nie zawierały nabialu.
Teraz pojawiła sie ta wysypka ale to tylko troszkę na nosku. Sama nawet nie wiem czy to na pewno alergia. ..
Marika ponawiam prośbę Komag co bierzesz ile itp. Spróbować nie zaszkodzi
Siva Adrian od zawsze duzo jadl i chcial jeść. Dodatkowo jest najstarszy. Za dwa miesiące skończy rok wiec niepokojące by bylo jakby pil tylko mleko :-)
Teraz pojawiła sie ta wysypka ale to tylko troszkę na nosku. Sama nawet nie wiem czy to na pewno alergia. ..
Marika ponawiam prośbę Komag co bierzesz ile itp. Spróbować nie zaszkodzi
Siva Adrian od zawsze duzo jadl i chcial jeść. Dodatkowo jest najstarszy. Za dwa miesiące skończy rok wiec niepokojące by bylo jakby pil tylko mleko :-)
Marika30708
Fan(ka)
Za radą ludzi z AZS bierzemy Trillac plus. Sa saszetki, kapsułki i krople. Polecam kapsułki, bo jest tam najmniej zawartości. Saszetka niezbyt rozpuszcza się w wodzie i jest duzo tego proszku a kropelki muszą stać w lodówce, krystalizuja się i nie da się ich wymiesxac. Wiem że bakterie w nich zawarte dobrze kolonizuja się w jelitach.
Do bezmlecznych należą jeszcze Multilac tego też używamy czasami, Acidolac, Lacidofil, Dicoflor, Biogaja, Latopic. Jeszcze Enterol
Daje jedną kapsulke/saszetke raz na dobę to samo dla mnie.
Zamawiam na aptekagemini.pl
Do bezmlecznych należą jeszcze Multilac tego też używamy czasami, Acidolac, Lacidofil, Dicoflor, Biogaja, Latopic. Jeszcze Enterol
Daje jedną kapsulke/saszetke raz na dobę to samo dla mnie.
Zamawiam na aptekagemini.pl
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
My ostatnio dicoflor bralismy przy biegunce :-) właśnie sobie przypomniałam ake tylko jedno opakowanie :-)
Marika30708
Fan(ka)
Dicoflor ma chyba tylko jeden szczep wiec wypada słabo a jest drogi. Multilac ma 9 a z tego tylko 2 osiadaja w jelitach. Ją podaje, bo łatwo dopuszcza się w wodzie. Ten trillac plus zachwalają. Ją daje raz Trillac raz Multilac. Zapas z gemini zrobiłam
Marika30708
Fan(ka)
KAMAG trillac plus nie ma mleka ani innych alergizujacych. Mąż pewnie kupił zwykły Trillac 20sztuk i tam jest mleko. Ostatnio nawet unowoczesnili kapsulke i jest bez soi tzn tej lecytyny sojowej i na opakowaniu pisze Dr Caps
SIVA mam przed sobą opakowanie i pisze że od 1 miesiąca można podawać
SIVA mam przed sobą opakowanie i pisze że od 1 miesiąca można podawać
reklama
Podziel się: