reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego alergika

Dałam dziś Laurze marchewke swojska. Zjadalam aż uszy się trzesly. Sama lyzeczke złapałam i do buzki. Ale po paru godzinach ulewala. Od kilku dni prawie nie ulewala. Teraz nie wiem czy podawać dalej czy jeszcze odczekać

reklama
Ale to pierwsze cokolwiek jej dałam. Lekarze mówią już rozszerzać dietę dla Laury a na grupach mówią mi, że lepiej poczekać nawet do 9 msca bo to alergiczka

No marchrwka i u nas jako pierwsza szla i mam wrazenie ze uczula. Teraz chce dac ziemniaka lub dynie. Moze poczekaj jesli uważasz ze tak bedzie lepiej.

To moze jakies inne warzywko spróbuj po troszku albo jakaś kaszke. Ja dzis ta mimina czy jakos tak podalam. Bezglutenu bezmleka dla alergikoiw. Calkiem smaczna na samej wodzie.

O takie

Załączniki

• 1404332027587.jpg
    1404332027587.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 30
Marika, tak jak pisałam na wątku głównym, ta kaszka w rossmanie jest.
Siva, o mozarelli nie wiem :( Ale bawół tak blisko krowy mi się wydaje, że miałabym obawy. I też szukałabym w Piotrze i Pawle, może sprawdź online u nich.
Nie chcę się cieszyć przedwcześnie, ale nasza alergia chyba nieco złagodniała. Prowokację rozpoczętą niechcący w poniedziałek wczoraj kontynuowałam (pół plasterka sera) i (odpukać!!!), nic się nie dzieje... Więc dziś plasterek też był. Czekamy dalej...
A poza tym ryby u nas są ok - sprawdzone na łososiu z grilla i tuńczyku w oleju, podobnie truskawki i miód :) Ciesze się, a jednocześnie boje jakoś swobodnie z tego korzystać, więc wszystko w bardzo małych ilościach. Ale mam nadzieję, że idzie ku lepszemu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
JOANNA może już minęła ta alergie. Dzieci przecież z tego wyrastają.
Rodman mam to zjadę po kaszke. Może ją bardziej będzie tolerowała. Noc praktycznie nieprzespana

Do góry