reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego alergika

reklama
Marika, Fifka, dzięki, ale mam pretensje do siebie. Nie wiem gdzie miałam głowę :-(
Prowokację bym wolała zrobić czymś smaczniejszym, jak ser np., ale stało się... Teraz już nic nie zrobię. Mogę tylko czekać na reakcję i modlić się by była łagodna...
Cieszę się, że u Was lepiej :-) Wreszcie!!! Jaka radość w Waszych postach :-)

Ostatnia edycja:
A pamiętacie wysypke na sromie? To żadne dady tylko alergie pokarmowa. Najwidoczniej z moczem wychodziły alergeny. Teraz jest ok i nawet noc miała dade.
Jeszcze żeby sen się poprawił. Nawet teraz usypiam cycem, aby pójść zjeść i wciąż się budzi

Wczoraj iadl kssze manne na moim mleku a tak robie sinlac na wodzie. Ja wiem ze cukry ale on jest mały, slabo przybieral to i mu te 150ml nie zaszkodzi. Starszakowi gotowakam kiedys codziennie manne na mm no ale on juz nie byl cycowy w wieku Konrada.

Yoanna czyli alergi pierwszego stopnia nie ma :)
A tak może wyjść do 7 dni. Ale może nie będzie tak źle i reakcji nie będzie. Swoją droga to pewnie większość takimi kupkami się nie przejmuje. Laura miała w szpitalu mega zasluzowane. Ją jadłam szpitalny obiad. Kupkę pokazywałam i cały czas mówili, że jest ok. Kupki taka jak to na piersi ;)

Dziewczyny, czy wiecie, że jak dziecko ma skaze, to oryginalną mozzarele można jeść? Ona jest z mleka bawolego ;) tylko gdzie tu oryginał dostać a nie podróbe na krowim robioną. ..

reklama
Do góry