Dziewczyny mam pytanie. Po podaniu kaszki sinlac małej na szyi i brodzie wyskoczyły czerwone plamy,są dość duże, Utrzymują się juz od 2 tygodni i nie chca zejść. Lekarka powiedziala ze to alergia i ze mam czekać aż same zejdą. No ale czekam już 2 tyg, nic nowego nie mogę podawać małej,,, Czy też miałyście taki objaw alergii? Stosowałyście jakieś maści?
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Ja podaje Clemastinum w syropie przez 2 tyg
Marika30708
Fan(ka)
Jak tam dziewczyny z rozszerzaniem diety?
Ją nie jem glutenu 10 dni, jutro jem kromke chleba
Ją nie jem glutenu 10 dni, jutro jem kromke chleba
siva
Fanka BB :)
Dziewczyny ja po zjedzonych dwa dni z rzędu truskawkach jestem w szoku, bo Lenka nie zareagowała! Wczoraj jadłam surowke z białej kapusty z chrzanem m.in. i też spoko. Nawet brzuch nie bolał. W sobotę próba z rybą, bo przez truskawki nie zrobiłam jej ostatnio, żeby wiedzieć na co zareagowała.
Marika30708
Fan(ka)
SIVAN to super, trzustki naszych pociech dojrzewają i jest coraz lepiej.
Ją oglądałam się zdjęć dzieci alergików jak mama zjadła ociupine ciasta z czekolada bo palce oblizaly. Całą buzka jak poparzona. Uświadomiłam sobie, że Laura nie ma takiej dużej alergii
Ją oglądałam się zdjęć dzieci alergików jak mama zjadła ociupine ciasta z czekolada bo palce oblizaly. Całą buzka jak poparzona. Uświadomiłam sobie, że Laura nie ma takiej dużej alergii
U nas rozszerzanie diety przesunięte w czasie z uwagi ns wysypkę, która się pojawiła nie wiadomo skąd. Jest na piersiach i ramieniu (co dziwne-tylko jednym), pojawiła się i trwa, ani się nie powiększa ani zniknąć nie chce. Poczekam jeszcze trochę czy zejdzie, jeśli tak to próbuję, jeśli nie to lekarz. Kupy bez zmian.
Kamag, u nas też odparzenie pod szyjką. Nie łączyłam go z alergią, ale z ilością fałdek w tych miejscach... Ze względu na nie jest nie do wyleczenia jak dla mnie.
Kamag, u nas też odparzenie pod szyjką. Nie łączyłam go z alergią, ale z ilością fałdek w tych miejscach... Ze względu na nie jest nie do wyleczenia jak dla mnie.
reklama
Podziel się: