reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego alergika

Marika mi na tej grupie AZS radzili zeby przejsc na diete: indyk, burak, chleb na zakwasie. Potem robic próby z innymi pokarmami. Nie wiem na ile to skuteczne ale pytałam alergolog to tez powiedziala ze jak nie bede mogla znalezs co uczula to zeby tak zrobić..

reklama
Jak robić próby jak cały czas coś nie tak. W sumie da się, pić tylko wodę.
KAMAG a nie masz wrażenia że pokarmu jest mniej? Bo ją tak. Laura tak się denerwuje przy cycy

Kamag, ten sposób wydaje się bolesny, ale skuteczny. Najgorzej jak nie wiadomo skąd uczulenie albo czy to uczulenie :-( Ja dalej nie wiem i lekarka każe nam postępować tak, jakbu było ok... A dla mnie nie jest :-( Ale ci, kokejny lekarz? Ile można? Tracę w nich wiarę...
Marika, u mnie na pewno pokarmu mniej. Mam wrażenie, że tak do pełna to tylko po nocy może podjeść, w ciągu dnia je co 1,5-2 h

Joanna u mnie nawet w nocy tak je :(
A skutki mam że złości tak powyciagane. Rekord cały poddawany bo wyrywa się na nim. Jak udało mi się odciągnąć w 1, 5 godziny te 100ml mleka. Podałam kleiku i ładnie zjadła. Taka spokojną po tym była
KAmag no tak ale pojawi się wysypka kontaktowa i dalej myślisz, że coś nie tak. A później po 40te osteoporoza i proteza

Marika wiadomo ze trzeba by bylo lykac witaminy zreszta teraz tez chyba bierzesz wapń? U mnie poprawą nastąpiła jak za rada dermatolog zaczelam kapac w mydelku bambino bez emolientow a potem tylkp leciutki kremik. A niby sucha skóra i wysypka a poprawilo sie. Wiec u nas emolienty i ciężkie tluste kremy pogarszaly Wszystko.

Może właśnie to od kąpieli te wysypki a nie od jedzenia. A jak ci dermatologa mówiła? Kąpać codziennie?

reklama
Mi kazala w mydelku bambino. W takie upaly codzinnie. Ale jak jest chlodniej to co drugi dzien. Woda nie wiecej jak 36 stopni i krotko.

Do góry