reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Aga - a ten niebieski na dłuższą metę nie męczy wzroku?? Ja mam na delikatny niebieski kolor łazienkę i trochę mi się przejadł...??
Gie-oska - jak dla mnie też za bardzo krzykliwe kolory... ja mam firanki białe z delikatnymi zwierzątkami, a zasłonki niebieskie z misiami...
Będąc z Hanką w ciąży tak mnie zassało na Bambiego, że sąsiadka namalowała mi go kredkami, jak będę w domu wstawię foty...;-)

ok to czekam na zjdecie...a mozesz tez zrobic zdjecie tych zaslon i firan albo dac jakis link jak one wygladaja??

ja nie chce na 100% tych firanek co dalam ale chcialabym cos takiego dzieciencego...

a takie zaslony Zasłony Firanki do pokoju dziecka (1278503621) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Aga fajna masz ta kuchnie :tak:;-) no a tapeta jak juz mowilam, rewelacja :-)

Widzialam na allegro ze mozna niektore naprawde "tanio" kupic. U nas na ebayu to niestety ceny wyzsze, no ale z PL nie ma nigdy jak co kupic. :-(

no tapeta to jedyny miły akcent
klaudia ja widziałam te ceny na e-bay faktycznie drogo...

Aga - a ten niebieski na dłuższą metę nie męczy wzroku?? Ja mam na delikatny niebieski kolor łazienkę i trochę mi się przejadł...??
Gie-oska - jak dla mnie też za bardzo krzykliwe kolory... ja mam firanki białe z delikatnymi zwierzątkami, a zasłonki niebieskie z misiami...
Będąc z Hanką w ciąży tak mnie zassało na Bambiego, że sąsiadka namalowała mi go kredkami, jak będę w domu wstawię foty...;-)
nie lubię niebieskiego sama w życiu bym sobie takiej kuchni nie zrobiła to pozostałość po ludziach od których kupiliśmy mieszkanie a owa kuchnia to niestety duże koszty więc na razie taka będzie

no tapeta to jedyny miły akcent
klaudia ja widziałam te ceny na e-bay faktycznie drogo...

nie lubię niebieskiego sama w życiu bym sobie takiej kuchni nie zrobiła to pozostałość po ludziach od których kupiliśmy mieszkanie a owa kuchnia to niestety duże koszty więc na razie taka będzie

MOjemu M by sie Twoja kuchnia spodobala bo on uwielbia niebieski hehe..ja nie wiem czy bym taka chciala:-) ale fajnie ze masz kuchnie osobno ja mam aneks kuchenny:-(

Ok, mam foty na kompie w domu, jak tylko znajdę czas wstawię... Ja firan i zasłon nie wybierałam, ale moja mamuśka, która dostała świra, kiedy dowiedziała się, że zostanie babcią...:-D:-D:-D

:szok:
A ja mam swojego aneksu dość, bo w salonie tylko dwie ściany do zagospodarowania, ale jak kupowaliśmy mieszkanie byliśmy tylko we dwoje... a na dzieci jakoś się nie szykowało, mimo usilnych starań.

Ok, mam foty na kompie w domu, jak tylko znajdę czas wstawię... Ja firan i zasłon nie wybierałam, ale moja mamuśka, która dostała świra, kiedy dowiedziała się, że zostanie babcią...:-D:-D:-D
hehe niezla babcia:-)
ja tez mam aneks ale to wynajmowane mieszkanie wczesniej tez wynajmowalismy i tez aneks :) etraz na swoim jak bedzie tez chce miec aneks :D
Kasia a duzy macie salon z tym aneksem??u mnie ten aneks mam pod schodami wiec troche to takie malo konfortowe jest ...

Ja uwielbiam otwarte kuchnie z salonem ;-) Tu w Angielskich mieszkaniach z reguly tak jest ;-)

Aga mi sie tam kuchnia podoba ;-) sama moze bym takiej nie zrobila ale na pewno wyglada o niebo lepiej niz moja sprzed wojny ;-) z piecem wolno stojacym lata a la 30ste hehe ;)

Gieoska a moze dalabys jakas delikatna firanke bez wzorku a do tego jakies zaslonki pod kolor scian w pokoju? bo przy tych zaslonkach co dalas przed chwilka, plakatem kermita i kolorowych scianach moze byc troszke za kolorowo?

Ja uwielbiam otwarte kuchnie z salonem ;-) Tu w Angielskich mieszkaniach z reguly tak jest ;-)

Aga mi sie tam kuchnia podoba ;-) sama moze bym takiej nie zrobila ale na pewno wyglada o niebo lepiej niz moja sprzed wojny ;-) z piecem wolno stojacym lata a la 30ste hehe ;)

Gieoska a moze dalabys jakas delikatna firanke bez wzorku a do tego jakies zaslonki pod kolor scian w pokoju? bo przy tych zaslonkach co dalas przed chwilka, plakatem kermita i kolorowych scianach moze byc troszke za kolorowo?

Klaudzia kochana to pokaz mi takie firanki i zaslonki ktore beda pasowac...3 sciany mam w kolorze piasku a jedna na ktorej mial byc rysunek jest niebiesko-zielona-zolta:-(

reklama
Do góry