reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Widzę, że temat firanek jest hehe... Ja Wam powiem, ze szukam firanek od 3 miesięcy tylko, ż edo salonu i nie mam pojęcia co kupić. Karnisze są a firanek wciąż brak... Jakaś niezdecydowana jestem...

Kasiiula - ano jestem, dla własnej wygody ;) , Hanka bardzo często nocą się budzi i przyturla się do nas, a Gośkę jak trzeba okryć , to nie muszę wychodzić z łóżka, żeby to zrobić... leniwa jestem:-D:-D:-D, a tak na serio inaczej łóżeczek nie udało się ustawić w tym pokoiku.

Widzę, że temat firanek jest hehe... Ja Wam powiem, ze szukam firanek od 3 miesięcy tylko, ż edo salonu i nie mam pojęcia co kupić. Karnisze są a firanek wciąż brak... Jakaś niezdecydowana jestem...
Asia ja kupilam u nas na swiebodzkim takie z tloczonymi kwiatami bo juz nie moglam patrzec na gole okno a karnisze tez mialam...teraz pewnei z pol roku zajmie mi szukanie zaslon do salonu hehe:-)
Dzis u nas ma przyjechac facet zamontowac roletki na oknie u Tomiego. Teraz to bedzie tyle, ale mamw planie zalozyc karnisz i do tego powiesic tylko taka "firanke": GIRLANDA FIRANKA SZNURKOWA SZNURKI 90X200 6 KOLOR (1245443221) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, ze jeszcze nie wiem, jaki kolor. :)

jakby byly fioletowe to bym wziela fiolet hehe

Ania wawka sliczny ten bambi tez chcialam rysunek na scianie ale osoba co miala to rysowac wyjechala na pol roku na cypr:-(

Klaudzia cos takiego mialas u Oliego w pokoju u rodzicow PROMOCJA NA MOTYLE MOTYLKI do firan w roz. 15cm (1266068040) - Aukcje internetowe Allegro

i czym sie rozni ta firanka woal co dalas od tej http://allegro.pl/organza-biala-i-kremowa-300cm-firana-gat-i-i1267330841.html ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry