reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Klaudzia kochana to pokaz mi takie firanki i zaslonki ktore beda pasowac...3 sciany mam w kolorze piasku a jedna na ktorej mial byc rysunek jest niebiesko-zielona-zolta:-(

Gosiu ja mysle ze tego typu najzwyklejsza firanka Woal biały 150cm firana (1263324010) - Aukcje internetowe Allegro chodzi mi o material i do tego np. takie zaslony z ikea IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Firanki i zasłony | BARNSLIG DJUR | Zasłony, 2szt

Sa dzieciece, kolorowe, ale napewno nie przesadzone, powinny sie ladnie komponowac z reszta kolorkow.
Mysle jednak ze w PL macie ogromny wybor zaslonek itp wiec na pewno dasz rade znalezc cos intersujacego, kolorowego a jednoczesnie nie przesadzonego ;-)

reklama
Gosiu ja mysle ze tego typu najzwyklejsza firanka Woal biały 150cm firana (1263324010) - Aukcje internetowe Allegro chodzi mi o material i do tego np. takie zaslony z ikea IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Firanki i zasłony | BARNSLIG DJUR | Zasłony, 2szt

Sa dzieciece, kolorowe, ale napewno nie przesadzone, powinny sie ladnie komponowac z reszta kolorkow.
Mysle jednak ze w PL macie ogromny wybor zaslonek itp wiec na pewno dasz rade znalezc cos intersujacego, kolorowego a jednoczesnie nie przesadzonego ;-)

mam takie same zasłony ja generalnie lubię mieć same zasłony bez firanek i tak wszędzie mam :-)

mam takie same zasłony ja generalnie lubię mieć same zasłony bez firanek i tak wszędzie mam :-)

Hahaha widze ze mamy bardzo podobne gusta bo ja nigdzie nie mam firanek. w salonie na oknie mam naklejona dekoracyjna folie przezroczysta w jakis tam kwiatowy motyw. Przydalyby sie jakies dekoracyjne zaslonki albo cos zawiesic bo troszke surowo tam jest ale to juz po przemalowaniu i najlejeniu tapety, bo nie moge sie zdecydowac na kolor i styl ;-)
w kuchni tak samo.
W sypialni mam firano-zaslone tylko po jednej stronie a u Oliverka sa naklejki na oknach no i ma rolete, ale w przyszlosci jak bede miec jakis grosz dodatkowy to kupie mu jakies zaslonki ;-)

u siebie w sypialni masz te zaslony??:-) zart a Igi ma swoj pokoj??

Klaudzia wieszajac pranie skumalam ze mam taki dywan za 20zl kupiony IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Dywaniki dla dzieci | FABLER | Dywan i taki kinkiet ktory chcialam sprzedac IKEA | Dzieci | Oświetlenie dla dzieci | TASSA NATT | Lampa ścienna ale chyba nie ma sensu bo skoro chce miec Kermita na scianie to beda te rzeczy pasowac??jak myslisz?? poza tym znalazlam ze w ikei mozna kupic sam material na zaslony dzieciece IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Firanki i zasłony | BARNSLIG | Tekstylia i IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Firanki i zasłony | FABLER | Tekstylia doradz mi ktory material bedzie pasowal do reszty czy w ogole te zaslonki co dalas beda najlepsze IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Firanki i zasłony | BARNSLIG DJUR | Zasłony, 2szt

A taka kolorowa firaneczka moze byc http://allegro.pl/woal-gladki-kolorowy-300-cm-polski-producent-i1262790923.html ja musze miec jakas firanke aby sasiedzi nie zagladali mi w okno hehe

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja po doświadczeniach z Hanką, która je "w locie" nie kupię żadnego dywanu... w ich pokoju myślę nad puzzlami, może któraś ma ?? Dywan , który mam w dużym pokoju jest regularnie brudzony jedzonkiem, wciśnięte w niego są biszkopty i insze produkty...

Ja mam piankowe puzzle w salonie - taki kacik zabaw dla malej i polecam, jest na nich cieplo, miekko i latwo wytrzec jak cos skapnie (np. obiadek hehe). Chyba, ze chodzi ci o jakies inne puzzle?

(...)Dziewczyny podobaja Wam sie te firanki Firany,Firanki Disney dla dziecka-szycie na wymiar (1260370705) - Aukcje internetowe Allegro motyw pierwszy z myszkami miki i gufim... bedzie to jakos z Kermitem pasowac??

Mnie tez nie podobaja sie takie firanki ''nabadziane'', zgadzam sie z Klaudzia i tym co zaproponowala - tez wole prostote.
Ja bym dala cienka, jednolita firanke i ewentualnie zaslonke w jakims kolorze. A masz w pokoju zaluzje albo rolety? Czy gole okno?
Firanki tez mozna upiac ladnie i zrezygnowac z zaslon, a zamiast nich dac np. rolete w okno.

Motyw kermita super!

Super rozwinal sie ten watek, szkoda ze nie mam tutaj wlasnego M i nie mam co urzadzac:( ale uwielbiam ogladac zdjecia aranzacji, milo sobie pomarzyc hehe:)

Mnie tez nie podobaja sie takie firanki ''nabadziane'', zgadzam sie z Klaudzia i tym co zaproponowala - tez wole prostote.
Ja bym dala cienka, jednolita firanke i ewentualnie zaslonke w jakims kolorze. A masz w pokoju zaluzje albo rolety? Czy gole okno?
Firanki tez mozna upiac ladnie i zrezygnowac z zaslon, a zamiast nich dac np. rolete w okno.

Motyw kermita super!

Super rozwinal sie ten watek, szkoda ze nie mam tutaj wlasnego M i nie mam co urzadzac:( ale uwielbiam ogladac zdjecia aranzacji, milo sobie pomarzyc hehe:)
Pianistko ja mam rolety zewnetrzne anytwlamaniowe ale nie zabardzo je lubie bo jak je calkiem sposzcze to nic nie widze a chce miec jakies zaslonki aby zaslonic okno jak K idzie na drzemki...

chyba zrobie tak jak piszecie zaslonki jakies wybiore w ikei i babcia M mi uszyje w koncu nic trudnego a firaneczke wezme jednolita ale czy biala brac czy moze byc jakis kolor?no z tych?? WOAL GŁADKI KOLOROWY 300 CM POLSKI PRODUCENT (1262790923) - Aukcje internetowe Allegro bo to chyba ten sam material co dala Klaudzia??

Pianistko ja mam rolety zewnetrzne anytwlamaniowe ale nie zabardzo je lubie bo jak je calkiem sposzcze to nic nie widze a chce miec jakies zaslonki aby zaslonic okno jak K idzie na drzemki...

chyba zrobie tak jak piszecie zaslonki jakies wybiore w ikei i babcia M mi uszyje w koncu nic trudnego a firaneczke wezme jednolita ale czy biala brac czy moze byc jakis kolor?no z tych?? WOAL GŁADKI KOLOROWY 300 CM POLSKI PRODUCENT (1262790923) - Aukcje internetowe Allegro bo to chyba ten sam material co dala Klaudzia??

To chyba ten sam material ;-) ja bym brala biala, czysto, delikatnie. Tak jak pisala pianistka mozesz zawsze ja jakos ladnie podbiac, ja mialam duze okno u Oliverka gdy mieszkalismy u rodzicow i tam mialam 2 firanki ktore mialam podpiete po srodku takimi spinkami motylkami ;-) slicznie to wygladalo.

reklama
] pokoj.jpgpokoj2.jpg
Oto pokój moich dziewczyn jeszcze przed zmianami ; firanki i zasłony w tle.
A oto Bambi:
bambi.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry