reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

No, no, wszystko ma swoje zalety i wady ;) dla mnie dodatkowo wykładziny odpadają bo alergik jestem,a to siedlisko kurzu, jedynie Julka ma na środku pokoju dywan aby miały miękko w pupy, choć z chęcią i go w cholerę bym wywaliła, bo to Julia sok wyleje, bo to Asia na niego uleje :D

Ale ślicznie wykładziny są w sklepach i pewnie jakbym urządzała pokój dla dzieci to taką bym położyła w jakimś miejscu np. na pół pokoju w miejscu do zabaw.

reklama
My tez mamy wykladziny na gorze, w sypialniach i na korytarzu. no i na schodach, w salonie mam panele, no a w kuchni i lazience wiadomo kafelki, ale tutaj angole debile klada wykladziny takze w lazienkach (na nowym mieszkaniu tak bylo) myslalam ze zwymiotuje na widok tej wykladziny.... FUJJJJJ! przeciez to tak nie higieniczne! W sypialni lubie miec wykladzine bo nie lubilam wstawac na zimna podloge.
W salonie mamy tylko duzy dywan zeby Oli mial sie na czym bawic ale i tak najchetniej siedzi na podlodze hehe.

Aga4444 nie wiem jakim cudem ominelam Twojego posta z fototapeta! Tez sie nad taka sama zastanawialam tylko balam sie ze miasto noca moze byc za ciemne do salonu. wiec mysle o czyms takim ale jeszcze sie zastanowie ;-)
http://cgi.ebay.co.uk/New-York-NEW-Photo-Wallpaper-Wall-Mural-/320601244372?pt=UK_Wallpaper&hash=item4aa552c2d4#ht_2071wt_1139

wklej zdjecia calej kuchni ;-)

A mi sie marzy taki fajny puchowo futerkowy dywanik w pokoju mały :) Tylko,że nie mogę znaleśc nigdzie z takim długim włosem :p

Lotka super!!!! lubię jak nie ma za dużo wszystkiego . Prostota ponad wszystko!!!!
Gieoska a skad masz tego kermita? spodobał mi sie!!! My za pokoj małęgo bierzemy sie na wiosne :)
Martolinko Kermita znalazlam u M w pracy na magazynie lezal sobie bezpansko to go przygarnelam:-) M firma magazynuje jakiejsc firmie plakaty wlasnie jak wroi to zapytam jak sie nazywa..
hehe naogladalam sie ostatnio tego kermita, no i wyszukalam cos takiego Kermit (Boxes) - plakat 158x53 cm (1254927635) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze potrzebuje zakleic czyms szybe w drzwiach, bo sa na wprost pokoju z tv i maly bedzie mial za jasno w nocy jak bedziemy cos ogladac czy ogolnie jak sie wieczorami u nas swiatlo zaswieci ;) no i chyba sie skusze na ten plakat jeszcze :)

Lotka to taki sam Kermit jak moj:-)i do Twojego super by pasowal:-)

A mi sie marzy taki fajny puchowo futerkowy dywanik w pokoju mały :) Tylko,że nie mogę znaleśc nigdzie z takim długim włosem :p

Wyjatkowa wiem z doswiadczenia ze takie dywany to po prostu TRAGEDIA do odkurzenia, no i wlos wyglada fajnie przez kilka miesiecy, a pozniej to jak ze smietnika, no i czesto jest tak ze to wlosie wychodzi i tylko syf robi wszedzie.

Juz lepiej jakies flokati ale one tez ciezkie do odkurzenia i fajnie wygladaja gdy sie po nich nie chodzi.

KASIA KLAUDZIA w zasadzie ja na tej ścianie mogłam się tylko po wyżywać bo cała reszta jest zabudowana przez faceta od którego kupowaliśmy mieszkanie generalnie zrobiona z głową ale w kolorze... niebieskim ech a ja tak niebieskiego nie lubię jak chcecie zdjęcia to wam mogę zrobić :-)

kasia klaudzia w zasadzie ja na tej ścianie mogłam się tylko po wyżywać bo cała reszta jest zabudowana przez faceta od którego kupowaliśmy mieszkanie generalnie zrobiona z głową ale w kolorze... Niebieskim ech a ja tak niebieskiego nie lubię jak chcecie zdjęcia to wam mogę zrobić :-)

chcemy chcemy!!!!!

reklama
Aga i Klaudzia - super sa te fototapety, samej mi sie taka marzy... niestety, nie mamy w UK swojego mieszkania (mamy w Polsce ale wynajmujemy i nie inwestowalismy w nie zabt wiele). My tutaj wynajmujemy nowe mieszkanko, mamy dwie sypialnie w wykladzinach (glowna z oddzielna lazienka z wanna wlasnie w wykladzinie jak wspomniala Klaudzia hehe), duzy salon z kuchnia i przedpokoj w panelach i druga lazienke z prysznicem w panelach. Tutaj wykladziny w lazienkach to norma w nowych blokach, a mieszkania wygladaja wszystkie tak samo - jak oddaja do uzytku kupujacym to caly blok ma te same kafelki w lazienkach, te same wykladziny, taka sama zabudowe kuchni hehe, nawet takie same wanny i zlewy, szafki w kuchni... tacy sa brytyjczycy:)
My chcemy kupic na kredyt mieszkanko w Edim w przyszlym roku, najpierw musze wrocic do pracy, miec stale zarobki...mieszkania tutaj sa straaasznie drogie niestety. A w wynajmowanym w sumie nie mozemy nic zrobic, ani scian przemalowac, ani podlog itp. kazda zmiana to odjecie pokaznej kwoty z depozytu heh. Zreszta nie inwestowalabym w mieszkanie, ktore mi moga wymowic w kazdej chwili.

Do góry