reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
A oto łóżeczko dla mojego maluszka:-)
Jeszcze tylko komoda i jakaś dekoracja na ścianie będzie :-)

Załączniki

• DSCN0062.jpg
    DSCN0062.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 98
No to jeszcze moje łóżeczko ;-) Tylko kołderki jeszcze brakuje (lezy sama poszewka), bo jest u siostry mojego, szyje poszewki.

dziewczyny mam prosbe czy może mi któras zmierzyc ile wysokości ma być od góry łożeczka do spodu(chodzi mi o to gdzie maluszek leży) bo mąz robi sam i nie wiemy jak ulokowac zeby nie było za wysoko bo jeszcze materac z ok 10 cm prawda.... z góry dziekuje i prosze o pomoc....

a Wasze łóżeczka super.....

dziewczyny mam prosbe czy może mi któras zmierzyc ile wysokości ma być od góry łożeczka do spodu(chodzi mi o to gdzie maluszek leży) bo mąz robi sam i nie wiemy jak ulokowac zeby nie było za wysoko bo jeszcze materac z ok 10 cm prawda.... z góry dziekuje i prosze o pomoc....

a Wasze łóżeczka super.....

Pierwsza regulacja, czyli jak malutkie jeszcze lezy u mnie jest na wysokosci 38 cm mierzac z boku. Pozniej 54 cm (jak zacznie siadac) i 67 cm jak juz bedzie stawac. Z tymze mierze Ci od gory do dziurki (mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi). Zaraz wstawie zdjecie zeby zobrazowac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny łóżeczka macie śliczne;-) takie delikatne... słodko wyglądają:-)
Ja mam już wszystko rozłożone, wyprane itp itd. w zasadzie przed ostatnią wizytą u gina postanowiłam zapiąć wszystko na ostatni guzik bo nie wiedziałam czy nie wstawi mnie do szpitala a tam to już nie wiadomo co się może stać, np. mogłabym wrócić już z maleńką:) a teraz mogę spać spokojnie i rodzić w każdej chwili:-D

reklama
Do góry