reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dziewczyny, sliczne te Wasze pokoiki i kaciki dla dzieciaczkow:tak:
A ja jestem zalamana...Skrecilismy lozeczko, ale jeszcze nie mamy materacyka, i szukalismy miejsca na nie. Znalezlismy tylko jedno, bo nic nie da sie poprzestawiac u nas w sypialni. Terz zastanawiamy sie, jak je ustawic: wzdluz sciany, czy wzdluz naszego lozka, ale na 99% bedzie to drugie ustawienie-wzdluz naszego lozka i szafy. A ja jestem zalamana, przez tapete w pokoju, przez te ksiezniczki. Wczesniej mi to nie przeszkadzalo, ale teraz mnie dobija, a na tapetowanie nie mamy czasu ani pieniedzy(trzeba byloby juz robic caly pokoj). Chcialam dokupic jakies naklejki i pozaklejac te ksiezniczki, ale jak patrze na allegro, to wlasciwie, zadne nie pasuja. Przeciez nie nakleje jakis slimakow, lub samochodow. Bylam wczoraj w castoramie z mysla, ze dokupie blekitny, szeroki pasek i zakleje obecny miedzy tapetami, przelamujac w ten sposob ten roz, ale nie mieli takiego szerokiego...Na allegro patrzylam, to tez nie maja. Mysle, aby zmienic firanki na takie z jakims elementem blekitny, a moj M mowi, ze koniecznie baldachim musi byc(blekitny) choc wczesniej nigdy nie mielismy i nie chcielismy...Moze kupie narzute na lozko w odcieniach blekitu...Tylko to drogi interes...
Moze Wy macie jakies pomysly? Aby nie bylo drogo, ale aby stlamsic te ksiazniczki troche...Ta tapeta jest za mocno naciapana moim zdaniem...
A oto fotki naszej sypialni i lozeczka...

no masz rację... ta 2 opcja łóżeczka pasuje bardziej,....
i ter księżniczki faktycznie nie pasują wogóle...:confused2:
a to jest tapeta czy naklejki??
jeśli całość jest tapetą możecie kupić 2 i nakleić tylko górną część a później oddzielić nowym paskiem...
albo zamalować jakąś farbą do tapet...
oj... ja się nie znam....:sorry:

no masz rację... ta 2 opcja łóżeczka pasuje bardziej,....
i ter księżniczki faktycznie nie pasują wogóle...:confused2:
a to jest tapeta czy naklejki??
jeśli całość jest tapetą możecie kupić 2 i nakleić tylko górną część a później oddzielić nowym paskiem...
albo zamalować jakąś farbą do tapet...
oj... ja się nie znam....:sorry:
To jest tapeta...Moj M nie chce nic przemalowywac ani tapetowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mowi, ze podwojna robota i koszt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja narazie mysle, ale wprowadze po prostu w pokoju elementy blekitne, to troche przelamia te rozowe ksiezniczki...Jakbym miala corke, to byloby ok, choc jakbym sama robla pokoj, to tez nie wybralabym az takiej tapety...przynajmniej pasek dalabym gladki:wściekła/y:
No coz, jak sie wprowadzilismy to tak bylo, a kasy brak na ten jeden pokoj. trudno:baffled:, musze sie pogodzic, ze Alanek tak bedzie mial. Chyba szybciej go eksmitujemy do starszego brata;-):tak:

...Moze kupie narzute na lozko w odcieniach blekitu...Tylko to drogi interes...
Moze Wy macie jakies pomysly? Aby nie bylo drogo, ale aby stlamsic te ksiazniczki troche...Ta tapeta jest za mocno naciapana moim zdaniem...
A oto fotki naszej sypialni i lozeczka...

royanna, drugie ustawienie jest bardziej funkcjonalne :-) a zamiast kkupować narzutę proponuję:
kupić dużo materiału niebieskiego, zrobić z niego poszewki na poduszeczki i tymi poduszeczkami ozdobić łoże - będzie pasowało do baldachimu :-D z tego samego materiału udrapowac na ścianie za łóżkiem coś, co załoni tapetę :tak: może zawiesić nad łózkiem karnisz i na tym karniszu cos wykombinować.... :cool2:

nie stresuj się bo nie ma sensu:no:
no niestety... zawsze jest tak że brak na coś kaski...
to jest wasza sypialnia tak?? więc niech se będą te księżniczki.... ;-)
powiesz że to Twoje:-D a mały tylko z wami śpi...
a później jak sama mówisz przeniesiesz go do straszego i będzie spokój...
a może jakichś rycerzy poszukaj na allero? będzie bardziej męsko... i jakieś zamki.... i smoki :rofl2:

reklama
royanna, drugie ustawienie jest bardziej funkcjonalne :-) a zamiast kkupować narzutę proponuję:
kupić dużo materiału niebieskiego, zrobić z niego poszewki na poduszeczki i tymi poduszeczkami ozdobić łoże - będzie pasowało do baldachimu :-D z tego samego materiału udrapowac na ścianie za łóżkiem coś, co załoni tapetę :tak: może zawiesić nad łózkiem karnisz i na tym karniszu cos wykombinować.... :cool2:
Oooo, calkiem ciekawy pomysl:tak:, dziekuje:-D, przedstawie sprawe mojemu M i bedziemy dzialac :)

Do góry