reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

kam ślicznie :)) nie trzeba mieć przecież tylko Kubusiów albo tylko księżniczek :))
Ja będę miała Kubusie i inne postaci np Sylwester i tweety, królik buks, tom i jerry, itp.

reklama
dziękuję dziewczynki moje kochane:zawstydzona/y::tak:
Dziewczyny śliczne pokoiki!!!!!Naprawdę macie talent :-) Kamcia, sami tą ścianę malowaliście? Podziwiam :-)
tak bosastopka sami... kupiliśmy 2 farby a później dla efektu jaśniejszych kolorków je rozcieńczaliśmy z białą farbą...
a pomysł na wzór ścian był mój;-) D zajął się malowaniem....:-D

fajowo....ja jednak narazie odpuscilam dekorowanie, bo na poczatku przez dluzszy czas mala i tak bedzie z nami, a ze wyskoczyly mi niespodziewanie male problemy finansowe pomyslalam, ze zajmniemy sie tym pozniej....
a i jak dla mnie kubusie nie gryza sie z ksiezniczkami....fajnie i kolorowo....:tak:

Kamcia slicznie Wam to wyszlo. bardzo zazdrozcze tego ze corcia bedzie miala osobny pokoik, bo wtedy mozna poszalec :) kolroki sie nie gryza tylko super do siebie pasuja - jest zywo i kolorowo :)

a oto nad czym pracowaliśmy cały weekend :)) w końcu mój M wziął się w garść i coś skończył :))

brakuje tylko łóżeczka ale ma być w połowie października :))
to miał być kącik dla maleństwa bo zwykle tam śpimy i jest to nasza sypialnia ale bardziej teraz wygląda jak typowy dziecięcy pokoik :))

Załączniki

• 100409115837.jpg
    100409115837.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 90
  • 100409115906.jpg
    100409115906.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 78
  • 100409115926.jpg
    100409115926.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 74
  • 100409115951.jpg
    100409115951.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 74
  • 100409120040.jpg
    100409120040.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 78
a tutaj lampa z bliska i karuzela do lóżeczka

czekam na opinie jak wam się podoba :))

Załączniki

• 100409120004.jpg
    100409120004.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 100409120111.jpg
    100409120111.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 46
a oto nad czym pracowaliśmy cały weekend :)) w końcu mój M wziął się w garść i coś skończył :))

brakuje tylko łóżeczka ale ma być w połowie października :))
to miał być kącik dla maleństwa bo zwykle tam śpimy i jest to nasza sypialnia ale bardziej teraz wygląda jak typowy dziecięcy pokoik :))

Piękny ten "kącik" to chyba nie macie już sypialni :laugh2:. Trochę się napracowaliście, ale jakie efekty

reklama
no sypialni się pozbyliśmy a raczej będziemy musieli spać na tym rozkładanym tapczanie :)) na szczęście wygodny a M jak będzie marudził to zawsze może iść do salonu na kanapę :))
najgorzej to było malować te chmurki, tęcze itp z resztą widać że nie takie równe wszystko ale i tak nie spodziewałam się takiego efektu. Następne zdjęcia zrobie jak już będzie wszystko tak jak być powinno :))

Do góry