reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

No ja się wreszcie wziięłam za naklejki. Rozplanowałam ale ledwo żyję (przykleiłam na próbę taśmą malarską, bo moich nie można przeklejać), naskakałam się po krzesłach i teraz boli mnie kręgosłup. Mam nadzieję wieczorem przykleić je na stałe o ile do tego czasu Kuba mi ich nie pozrywa :dry:
Ale wniosek ogólny jest taki: nastepnym razem kupię mniej naklejek a duzo większe, bo nakupiłam dużo malutkich i narobiłam się jak głupia.

reklama
No ja się wreszcie wziięłam za naklejki. Rozplanowałam ale ledwo żyję (przykleiłam na próbę taśmą malarską, bo moich nie można przeklejać), naskakałam się po krzesłach i teraz boli mnie kręgosłup. Mam nadzieję wieczorem przykleić je na stałe o ile do tego czasu Kuba mi ich nie pozrywa :dry:
Ale wniosek ogólny jest taki: nastepnym razem kupię mniej naklejek a duzo większe, bo nakupiłam dużo malutkich i narobiłam się jak głupia.

Kilolek a jakie w koncu kupilas naklejki??

Ka...M
a dlaczego mialabym byc zla??? No co ty :-)
Madziek sa tez fototapety typowe dla dzieci. ja moja kupilam na allegro firmy KOMAR. Powiem ci tylko ze jest troszke stresu z naklejaniem, mimo ze mamy juz praktyke w takich rzeczach. Gdybys sie zdecydowala chetnie ci poradze jak sie to nakleja.

Ka...M
a dlaczego mialabym byc zla??? No co ty :-)
Madziek sa tez fototapety typowe dla dzieci. ja moja kupilam na allegro firmy KOMAR. Powiem ci tylko ze jest troszke stresu z naklejaniem, mimo ze mamy juz praktyke w takich rzeczach. Gdybys sie zdecydowala chetnie ci poradze jak sie to nakleja.

ja chce taka fototapete kupic ale do sypialni wiec chetnie poslucham doswiadczonej osoby w naklejaniu:-)od ktorego sprzedawcy kupowalas na allegro??

Kilolek faktycznie male te naklejki...ja duze bede kupowac:-)

Dzięki za link, muszę jeszcze pokombinować jak już będzie rozłożone łóżeczko, co by tu można jeszcze ozdobić w pokoiku naszego małego. Ale jestem pod wielkim wrażeniem twojego pomysłu na aranżację wnętrz i pościeli, którą zrobiła Twoja mama:tak:

Dziekuje Madziu ;-) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny wklejam wam zdjecia fototapet ode mnie z domku, wiem ze troszke nie na temat ale moze przez to ktoras predzej sie na nie zdecyduje lub poprostu przyjdzie jej jakis pomysl do glowy ;-) zdjecia niestety slabej jakosci bo robione poznym wieczorem zaraz po przeprowadzce kiedy nie wszystko bylo jeszcze gotowe :)

Załączniki

• róża pokój.jpg
    róża pokój.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 93
  • salon.jpg
    salon.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 100
  • salon 1.jpg
    salon 1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 108
dziekuje madziu ;-) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny wklejam wam zdjecia fototapet ode mnie z domku, wiem ze troszke nie na temat ale moze przez to ktoras predzej sie na nie zdecyduje lub poprostu przyjdzie jej jakis pomysl do glowy ;-) zdjecia niestety slabej jakosci bo robione poznym wieczorem zaraz po przeprowadzce kiedy nie wszystko bylo jeszcze gotowe :)

nie bede oryginalna:-)rewelacja:-)bardzo mi sie podoba:-)

reklama
Do góry