reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
ja też czekam właśnie na przesyłkę z pl....:-D
prawdopodonbnie już w poniedziałek ma być u nas....
choć myślałam że już w piątek będziemy mieć....:zawstydzona/y::-D

kingula a powiedz mi skąd jesteś??
bo nie byo mnie ostatnio i nawet nie wiem czy z UK czy z IE;-):-)

I do mnie wreszcie katalog IKEA dotarł :-) lepiej póxno niz wcale. Juz zakupki zaplanowane, nawet teściowa z propozycją wyszła, zeby za tydzień pojechać, więc fajnie :-D

upatrzyłam sobie :-p stolik do kawy, Michasiowi dywanik i jakies koszyczki na pierdółki a Kubie lampkę do pokoiku (co prawda w katalog nie ma nic, co by mnie chwyciło za serce ale mam nadzieję na miejscu coś wybrać) + trochę rzeczy do kuchni

u mnie IKEA na drugim końcu wyspy tylko niestety,....
więc zakupki tam raczej odpadają.....:sorry:
nawet w katalogi nie patrzę bo aż mi szkoda...

zła też jestem że kupiliśmy łóżeczko turystyczne... nie ze względu na to żeby nam się nie podobało..
ale chodziło o transport... a tu znalazłam pl sklep dziecięcy no i było łóżeczko drewniane lekkie... łatwe w montarzu...
ale już za późno...
choć moje turystyczne i tak się mi strasznie podoba i w sumie nie mam co narzekać...
ale ja zawse narzekam na wszystko więc musiałam to powiedzieć:-p:zawstydzona/y:

No to moge sie wkoncu pochwalic "swoim" pokoikiem :)

Pewnie jeszcze cos poprzekladam i cos pododaje ale narazie efekt taki jak widac ;-) Mam nadzieje ze sie spodoba :-)

Przepraszam za ilosc zdjec ale nie moglam zdecydowac ktore wsadzic :zawstydzona/y:

O matko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaludzia jaki śliczny, słodziutki, cukierkowy pokoik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest piękny!!!!! Robi wrażenie:tak: a gdzie kupiłaś naklejki, masz jakiś link??????????????

Praktycznie to juz wszystko kupilam, tylko czekam az mi przesylka przyjedzie z Polski. Wtedy bede mogla wykonczyc pokoik.

Twój pomysł z fototapetą koło łóżeczka też bomba!!! i tak się właśnie zastanawiam czy my czegoś podobnego małemu nie zrobimy, może jakąś bajkową fototapetę znajdę, ale to nie wiem na 100%.

O matko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaludzia jaki śliczny, słodziutki, cukierkowy pokoik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest piękny!!!!! Robi wrażenie:tak: a gdzie kupiłaś naklejki, masz jakiś link??????????????

Dziekuje Madziu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tu link do naklejek BABY ZOO WALL STICKERS 42 STIKAROUNDS STICKAROUNDS NEW on eBay (end time 04-Oct-09 12:18:43 BST)

jak widzialas na moich zdjeciach nie sa za duze, ale wystarczajaco zeby zrobic przytulny kacik :-)

reklama
Dziekuje Madziu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tu link do naklejek BABY ZOO WALL STICKERS 42 STIKAROUNDS STICKAROUNDS NEW on eBay (end time 04-Oct-09 12:18:43 BST)

jak widzialas na moich zdjeciach nie sa za duze, ale wystarczajaco zeby zrobic przytulny kacik :-)

Dzięki za link, muszę jeszcze pokombinować jak już będzie rozłożone łóżeczko, co by tu można jeszcze ozdobić w pokoiku naszego małego. Ale jestem pod wielkim wrażeniem twojego pomysłu na aranżację wnętrz i pościeli, którą zrobiła Twoja mama:tak:

Do góry