reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Ja chciałabym się pochwalić!!!
Mianowicie kupiłam testery farb, którymi chciałabym pomalować pokój!!!
I to by było na tyle:baffled:
Jeszcze ze 3 lata i może pomalujemy - tymi testerami oczywiście, bo przecież nie w całości:baffled:
hehe rozbawilas mnie:-)a sama nie mozesz pomalowac??i jakie kolorki masz tych testerow??
GIE-OSKA tapete kupowalam od TAPEX2000

dzieki za namiar:-)

Dziewczyny ja tez juz przestaje wierzyc ze zdazymy z remontem przed porodem:-(pokoj stanal na pomalowaniu scian i podloga zostala polozona...na cholerne drzwi trzeba czekac ok 4tyg:szok::szok::szok: a zeby znalezc jakies fajny fason drzwi tez trzeba miec szczescie:-(takze u mnie lipa co calosci:-(

reklama
A ja się muszę pochwalić, kołyska została przewieziona:) dzisiaj kupuję proszek i wszystko po kolei zaczynamy prać, włącznie z baldachimem i pościelą. Później to już z górki tylko czekać na maleństwo:) Ale podobno ostatni miesiąc ciągnie się najbardziej...:(

ciągnie się bo nie możemy się doczekać i tylko odliczamy dni... a to dłużej się wtedy wydaje....

my chyba dziś będziemy kończyć pokoik bo włałśnei przyszła nam paczka z pościelami.... hiiiii:-D

I dlatego chyba to pranie i prasowanie zostawię na ostatni miesiąc - bo już wszystko kupione będzie i na spokojnie przygotuję ciuszki i inne tekstylia. Nie ma się co spieszyć :))))

to tak jak ja :)

a tak na prawdę to ostatnie 2 tygodnie wszystko zamierzam kupić- taki mam plan :-p
ale na dwa tygodnie przed planowanym porodem to autentycznie spakuję torbę;-)

moja mama wczoraj mi powiedziała bardzo ważną rzecz... że tego niestety nie zaplanuję. a ja jestem mistrzem planowania: zaplanowałam kiedy zrobie zakupy, kiedy kupie sobie rzeczy, że o terminie porodu nie wspomnę (tu oczywiście przybliżony termin)...

ale coś czuję, że ten plan w łeb ostro weźmie:sorry2:

hehe rozbawilas mnie:-)a sama nie mozesz pomalowac??i jakie kolorki masz tych testerow??

dzieki za namiar:-)

Dziewczyny ja tez juz przestaje wierzyc ze zdazymy z remontem przed porodem:-(pokoj stanal na pomalowaniu scian i podloga zostala polozona...na cholerne drzwi trzeba czekac ok 4tyg:szok::szok::szok: a zeby znalezc jakies fajny fason drzwi tez trzeba miec szczescie:-(takze u mnie lipa co calosci:-(
a czym się pzejmujesz! Ja mieszkam 2 lata, a drzwi dopiero 2 miesiace temu kupiliśmy. Wcześniej mieliśmy tylko do łazienki i to tez nie od razu, bo po kilku miesiacach od zamieszkania.

a czym się pzejmujesz! Ja mieszkam 2 lata, a drzwi dopiero 2 miesiace temu kupiliśmy. Wcześniej mieliśmy tylko do łazienki i to tez nie od razu, bo po kilku miesiacach od zamieszkania.

dla mnie to jakas paranoja ze idzesz do sklepu chcesz drzwi kupic a tu trzeba min 4tyg czekac!!glownie chodzi o lazienkowe bo wiadomo one sa najbardziej potrzebne!!

Zrobilam fotki pokoiku, niestety jest malutki i nie mogłam sfotografować żadnej ściany w całości.
Genaralnie w realu wygląda lepiej, bo na fotkach tak sę wydaje naćkane rózności.

Załączniki

• IMGP9136.jpg
    IMGP9136.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 91
  • IMGP9144.jpg
    IMGP9144.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 96
  • IMGP9145.jpg
    IMGP9145.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 96
  • IMGP9143.jpg
    IMGP9143.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 98
  • IMGP9147.jpg
    IMGP9147.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 101
  • IMGP9146.jpg
    IMGP9146.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 87
  • IMGP9151.jpg
    IMGP9151.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 95
reklama
taaa :dry: ja jutro ide zamawiać kafelki do kuchni, czekac bedziemy do 6 tyg!!!! :szok: a nie sa to kafelki nie wiadomo skad :dry::dry::dry: zwykle kafelki :dry:

nom dokladnie...my drzwi chcemy ze zwyklego sklepu ale oni nie maja ich na stanie musza od producenta sprowadzic poprostu porazka!!nam udalo sie naszczescie kafelki kupic do lazienki od razu bo jakbym miala czekac na kafelki to chyba bym zwariowala!!

Do góry