reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

nie, ja tak tylko piszę, bo na moich nie było napisane, a byly bardzo tanie więc się skusiłam, nie myslałam zupełnie, ze któreś z nich mogą ścianę zniszczyć. Więc chodzi mi bardziej o to, ze warto zapytać, bo można okazyjnie kupić dzieki temu.

reklama
A ja wam pokaze kawalek mojej fototapety, no i reszta scian jest pomalowana na delikany blekit. Mebelki juz czesciwo stoja, czekam az dojdzie posciel, szafa do zabudowy i inne dodatki.. Mysle ze pokoik bedzie skonczony do dwoch tygodni. Na pewno wam pokaze efekt koncowy.

Załączniki

• DSC03337.jpg
    DSC03337.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 85
Twoj pokoik ma bardzo ciekawe kolorki. A jak fajnie sa polaczone! Sama wymyslalas? Kiedys mielismy mieszkanie na poddaszu, i tez bylo pelno skosow. Bardzo przytulne sa takie pokoiki ze skosami.

A ja wam pokaze kawalek mojej fototapety, no i reszta scian jest pomalowana na delikany blekit. Mebelki juz czesciwo stoja, czekam az dojdzie posciel, szafa do zabudowy i inne dodatki.. Mysle ze pokoik bedzie skonczony do dwoch tygodni. Na pewno wam pokaze efekt koncowy.

Kingula, sliczna fototapeta, ja wczesniej mialam ogromna roze w pokoiku malucha, no ale synowi nie bede kwiatow rozowych do pokoju wnosic... roza jednak zeszla idealnie bez zadnego potargania i zniszczenia (sciana tez w idealnym stanie byla) i teraz wisi na jednej ze scian w salonie, a w jadalni mamy sciane z fototapeta Storczyka ;-) uwielbiam fototapety :-):-):-)

No to moge sie wkoncu pochwalic "swoim" pokoikiem :)

Pewnie jeszcze cos poprzekladam i cos pododaje ale narazie efekt taki jak widac ;-) Mam nadzieje ze sie spodoba :-)

Przepraszam za ilosc zdjec ale nie moglam zdecydowac ktore wsadzic :zawstydzona/y:
Klaudzia sliczny masz pokoik, super sobie go wymyslilas. Te paski sa rewelacyjne. Widze ze lubisz zakupy w IKEA :o) Tylko jeszcze dzidzius i bedzie perfect o)

Ostatnia edycja:
Klaudzia sliczny masz pokoik, super sobie go wymyslilas. Te paski sa rewelacyjne. Widze ze lubisz zakupy w IKEA :o) Tylko jeszcze dzidzius i bedzie perfect o)
12009-4610.gif[/img]

Dziekuje :)
Ikee bardzoooo lubie :-) heh wsumie od zawsze, moj dom to jedna wielka Ikea wsumie... choc mam tez meble innych firm :-pgdybym miala corcie napewno dalabym jej tez fototapete :) a jak dobrze widze to Twoje mebelki tez z IKEI? ;-)

super!!!

reklama
Do góry