reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Mi tylko naklejki zostały i ząłożyć pościel ale co mam czas to zwykle kieppsko się czuję i nie mogę się zebrać. Dzisiaj tez tego znowu nie zrobię, bo ledwo żyje przez upal

reklama
Dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę przygotowywania pokoików dla dzieciaczków:-( My mamy mieszkanie 2-pokojowe w prawdzie 50m ale nasza mała będzie spała z nami w sypialni. Pomalowaliśmy pokoik jednak nie mam co szaleć bo w przyszłym roku czeka nas przeprowadzka bo otrzymaliśmy dom po rodzicach i na razie będziemy mieli całe osobne piętro dla siebie, jednak póki co mieszka w nim mój brat z rodziną i muszę czekać aż się wybudują. Jak dobrze pójdzie to na zimę w przyszłym roku może uda się nam przeprowadzić.

Magda nie przejmuj się, my prawdopodobnie też się znów przeprowadzimy ... po nowym roku:sorry2: uznalliśmy tak wczoraj.... hehe
woięc malowanie w sumie poszło na marnę... ale jak juz jest zrobione to chociaaż dzidzia kilka miesięcy się nacieszy tym pokoikiem....;-)
a właściciel nawet nie wie że ma pokój pomalowany....
ale wkońcu ścian nie niszczymy tylko malujemy więc chyba nie powinien być zły ....:happy2:

Magda nie przejmuj się, my prawdopodobnie też się znów przeprowadzimy ... po nowym roku:sorry2: uznalliśmy tak wczoraj.... hehe
woięc malowanie w sumie poszło na marnę... ale jak juz jest zrobione to chociaaż dzidzia kilka miesięcy się nacieszy tym pokoikiem....;-)
a właściciel nawet nie wie że ma pokój pomalowany....
ale wkońcu ścian nie niszczymy tylko malujemy więc chyba nie powinien być zły ....:happy2:

no my też tylko pomalowaliśmy i na tym koniec, naklejek nie kupuje bo później trudno będzie je zdjąć, a szkoda bo tak bardzo się mi podobają:-(Kolorek pokoiku mamy pomarańczowo biały, dzisiaj przewozimy kołyskę ale jej kolor ma się nijak do koloru wnętrza bo kołyska ma różowy baldachim i cale wyposażenie, cóż otrzymane więc nie ma co wymyślać ale osobiście nie wybrałabym takiego koloru:)

no my też tylko pomalowaliśmy i na tym koniec, naklejek nie kupuje bo później trudno będzie je zdjąć, a szkoda bo tak bardzo się mi podobają:-(Kolorek pokoiku mamy pomarańczowo biały, dzisiaj przewozimy kołyskę ale jej kolor ma się nijak do koloru wnętrza bo kołyska ma różowy baldachim i cale wyposażenie, cóż otrzymane więc nie ma co wymyślać ale osobiście nie wybrałabym takiego koloru:)

Magdziu te naklejki schodza bardzoooo latwo! i mozna je przeklejac kilka razy, ja swoje naklejeczki juz przeklejalam. to nie sa takie zwykle naklejki jak dla dzieci. sa specjalnie przygotowane na takie powierzchnie jak tapety, farba, meble itp. :)

Magda mam ściany fioletowo zielone, łóżeczko niebieskie, a pościele będą beżowe....:-) też nie mam nic kolorystycznie...
no i naklejki są już na ścianach... i powiem Ci żże jak będziesz bra:-)ć foliowane to one się odklejają .... i nie ma śladu po nich ... my włalsnie takie mamy...
i nawet myślałam czy jak będziemy sie przeproweadzać to tych samych później nie przekleić.....:tak:

Chyba mnie namówiłyście i kupie zaraz na allegro:) Już na nie zaglądałam wcześniej ale nie kupiłam bo bałam się że będę miała dużo drapania:) przykleję na pomarańczową ścianę zaraz nad komodą z przewijakiem:) już mam plan:-) dzięki wielkie:-D

Chyba mnie namówiłyście i kupie zaraz na allegro:) Już na nie zaglądałam wcześniej ale nie kupiłam bo bałam się że będę miała dużo drapania:) przykleję na pomarańczową ścianę zaraz nad komodą z przewijakiem:) już mam plan:-) dzięki wielkie:-D
magda tylo patrz żeby były foliowane... czy jak oni to piszą....
bo ja chciiałam kkupić właśnie jedne i okazało się po pytaniu do sprzedającego że "naklejki szybko związują się z powierzchnią i jest problem z ich odklejeniem z takich powierzchni jak ściana. Można uszkodzić albo ścianę albo naklejkę":szok:
zszokowała mnie ta antyreklama i kupiłam gdzieś indziej:-)
jestem zadowolona strasznie ...

Nie ma za co i przylaczam sie do rady Kam zebys kupila te "foliowane" i bedzie cacy :-) oczywiscie czekamy na zdjecia po przyklejeniu naklejek :-)

reklama
tak wiadmo... ale nieraz się trafi że ładnie opiszą materiał z jakiego jest towar....:tak:
ale tak jak pisałam lepiej spytać niż po naklejeniu miałoby się okazać jak to mi pan odpowieział"...można uszkodzić albo naklejkę albo ścianę..."
mimo że nazwa towaru była"naklejki na ścianę" :sorry2::dry:
a w opisie pisało że można naklejać również na okna , szafy i inne gładkie powierzchnie...

Do góry