reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

hehe.. aż tak to nie;-)
a dziewczyny pewnie zrobiły sobie odpoczynek....;-) i będą niedługo działać....

ja powiem szczeże że jakby to nie była dziewczynka to kombinowałabym na niebiesko fioletowo:tak:
ale do dziewczynki nie bardzo niebieski pokoik pasuje:laugh2:

reklama
hehe.. aż tak to nie;-)
a dziewczyny pewnie zrobiły sobie odpoczynek....;-) i będą niedługo działać....

ja powiem szczeże że jakby to nie była dziewczynka to kombinowałabym na niebiesko fioletowo:tak:
ale do dziewczynki nie bardzo niebieski pokoik pasuje:laugh2:

dlaczego nie pasuje? pewnie ze pasuje, ja mialam w planach na poczatku robic niebiesko limonkowy pokoj (zanim jeszcze poznalam plec, a jezeli pamietasz to myslalam ze bede miec dziewczynke) ;-)

Ka..m bardzo łądny pokoik
hihihi az tak zle chyba nie bylo :) duzo sie tu nie dzialo od czasu mojego pokoiku... dziewczyny jakos niesmiale sa albo nie chca sie chwalic albo sie ociagaja z pracami :-)
ja się nei mogę zmobilizowac żeby dokończyć. Brakuje naklejek na ścianach. Przyszły już tydzień temu, a ja ciągle nie mam czasu by je rozplanowac i przykleić :sorry:

klaudzia - ja najpierw musze dostać zgodę spółdzielni na dołączenie do mojego mieszkania części klatki schodowej i dobudowę 15 m2 stropu. Jak się uda, to zrobię kącik i wrzucę foty :cool2:
ka...m - a z tymi kolorami to jest tak, że moja córcia ma różowy pokoik, bo zawsze to był jej kolor, aż nagle teraz okazało się, że różowy już jest niemodny, a modny jest niebieski... mamy powolną wymianę garderoby, i dodatków w jej pokoju :rofl2: więc niebieski bardzo do dziewczynki pasuje :-D

No może.... ja nie wiem ale jak tak mi każdy mówił żebym nie przesadzała z tymniebieskim... to tak zostało na fioletowo zielno...:tak:
a na rózowo tak czytak bym nie zrobiła bo mi się ten kolor nie podoba.....:sorry::laugh2:
ale tak jest ładnie... w połączeniu z naklejkami i wogóle.......:-)

Ka...M śliczny ten pokoik :rofl2::rofl2:

Zazdroszczę Wam tych pokoików, ja na taki luksus nie mogę sobie pozwolic, ale będziemy miel kącik dla synka, bo jesteśy u tejściów na jednym pokoju. Na razie i tak mamy mało miejsca i muszę poczekać do powrotu męża wtedy będziemy tu przestawiać tzn. początek listopada :sorry:

Klaudzia śliczny pokoik.... hehe właśnie widzę że wybrałyśmy podobne kolorki....:-)
u mnie pokoik pomalowany czeka na pościelki, które są już w drodze do IE...

póki co wklejam puste ściany a później postaram się wstawić całość....:tak:

p1070795v.jpg

jak widać... na górze jest przed malowaniem a na dole po :)

pikny :) jak juz wykonczysz koniecznie tez daj zdjecia :)

Hej dziewczyny, nie pokazujemy kącików bo ociągamy się z pracami :)) ja co prawda juz mam złożone mebelki i stoją w sypialni bo i z sypialni musieliśmy usunąć parę reczy, ale generalnie to w proszku jestem. Jak kupię materac i pościel to wtedy cokolwiek będzie widać.
A co do koloru, to my w spyialni mamy róż, jasny i ciemny i włąsnie na ciemniejszej ścianie stoją mebelki dziecka. A dziecko ma być chłopcem :))))
Remont mieliśmy rok temu i wszystko ładnie wygląda, więc nie będziemy na razie zmieniać. Za rok planujemy wyprowadzić się z sypilani, wtedy coś będziemy kombinować :)))

reklama
u nas też nic się nie zmienia, a powód to ociąganie się mojego męża. Na dodatek musimy wyrzucić jeszcze jedną szafkę z pokoiku dzidzi i nie mam pojęcia gdzie powkładać rzeczy z tamtą dlatego to też nas stopuje troszkę. Ale pod koniec miesiąca na pewno się zacznie. Meble dopiero będe miała w połowie października.

Do góry