reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
tak własnie... a później nie wiadomo na które sie zdecydować....:sorry2:
ja jak tak patrzę to już nie mam pomysłu jakie naklejki dać jak będzie wyglądał pokoik dla naszej córci...
za dużo tego wszystkiego....:sorry2:

a ja sobie upatrzylam takie naklejki na scianyhttp://www.thekidswindow.co.uk/Selling.asp?product=2354 tylko zamiast tego rozowego chce zrobic trawke, chmurki itp...

sliczne te naklejki :) zerknij na ebaya na "wall stickers" wez sobie pozniej zaznacz w kategoriach na "baby" to moze znajdziesz takie ale tansze albo poprostu na allegro jest tysiace takich naklejek o wiele wiele tanszych :-)

Kam mi sie najbardziej podobaja koniki chyba.
Ksiezniczki jak dla mnie troszku za duzo wszystkiego i nie wiedzialabym na czym oko zawiesic :)
Elfy tez fajne ;-)

A nasze malenstwo bedzie z nami w sypialni, i mimo, ze chlopak, to sypialnie mamy cala na rozowo i w dodatku w jakies ksiezniczki, hahaha...juz kiedys pisalam, ze jak kupilismy mieszkanko swiezo po remoncie to aby zmienic ten pokoj braklo nam funduszy wiec zostawilismy(mialam nadzieje, ze wkrotce zagosci w nim z nami coreczka)a teraz tez nie bedziemy jednak zmieniac. Macio wychowal sie w rozowej sypialni(nie tak i bez ksiezniczek) i zyje to i Alanek przezyje :)

A nasze malenstwo bedzie z nami w sypialni, i mimo, ze chlopak, to sypialnie mamy cala na rozowo i w dodatku w jakies ksiezniczki, hahaha...juz kiedys pisalam, ze jak kupilismy mieszkanko swiezo po remoncie to aby zmienic ten pokoj braklo nam funduszy wiec zostawilismy(mialam nadzieje, ze wkrotce zagosci w nim z nami coreczka)a teraz tez nie bedziemy jednak zmieniac. Macio wychowal sie w rozowej sypialni(nie tak i bez ksiezniczek) i zyje to i Alanek przezyje :)

hehe fajnie macie z tymi ksiezniczkami :-) zawsze mozesz dokupic naklejki krolewiczow hehhe :-):-):-)

hehe fajnie macie z tymi ksiezniczkami :-) zawsze mozesz dokupic naklejki krolewiczow hehhe :-):-):-)
Na dole jest tapeta w drobniutka rozowo-biala kratke, u gory tapeta rozowa w ksiezniczki, po srodku pasek z ksiezniczkami. Wykladzina rozowa w duze kwiaty, rozowy zyrandol, od nas rozowo-kwiatowo narzuta na lozko i ciemno rozowe rolety dokupilam. Ogolnie landrynkowo:szok::-D, ale nie jest zle. Chcialam dokupic jakies akcenty blekitne, moze pasek zmienic, ale moj M mowi: Macius mial na rozowo i zyje to i maly da rade. Ja na to: tak, ale nie tak na rozowo, w poprzednim mieszkaniu mielismy jednolita tapete rozowa i tylko narzute na lozko rozowa w kwiaty...
Juz mysle wlasnie nad tym, czy nie dokupic jakis naklejek w tonacji blekitnej...

reklama
Kilolek jeden z takich preparatow nazywa sie SCANSOL. Nie poradze jednak czy sa one do sprzedazy w sklepach, no ale jezeli istnieja no to musza hehe :-) I tak w kazdym sklepie gdy zapytasz o taki preparat napewno pokaza Ci kilka opcji, tych tanszczych i tych drozszych (czasami nie warto przeplacac i kupowac z lepszej firmy)
Scansol używałam kiedyś, ale ostatnio nigdzie go nie widziałam. Jest jeszcze Bondex. Najlepiej po prostu zapytać w markecie budowlanym o preparat do usuwania starych powłok malarskich.

Do góry