reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Czyli jeszcze się pomęczę;-) Ale dzięki za radę, kiedy w przyszłości przyjdzie mi do głowy równie karkołomny pomysł, to będę wiedziała co z tym zrobić:-)

reklama
Przy następnym meblu będziesz już wiedzieć.:-) Ten preparat usuwa farby i lakiery. Po posmarowaniu czekasz kilkanaście minut, a później zbierasz złuszczoną powłokę szpatułką. Ale właśnie mi się przypomniało, że jest to środek silnie drażniący, więc w ciąży i tak nie wolno go wdychać.
a nnazwę pamiętasz? Bo jak o tym przeczytałam to już mi kilka koncepcji w głowie zaświtało skoro to taka prosta sprawa :-)

a nnazwę pamiętasz? Bo jak o tym przeczytałam to już mi kilka koncepcji w głowie zaświtało skoro to taka prosta sprawa :-)

Kilolek jeden z takich preparatow nazywa sie SCANSOL. Nie poradze jednak czy sa one do sprzedazy w sklepach, no ale jezeli istnieja no to musza hehe :-) I tak w kazdym sklepie gdy zapytasz o taki preparat napewno pokaza Ci kilka opcji, tych tanszczych i tych drozszych (czasami nie warto przeplacac i kupowac z lepszej firmy)

podobaja mi sie te dywany:-)i cena normalna:-)ale dziewczyny czy one bede mi pasowac jak bede miec puchatkowy pokoj??Klaudia pomoz??:-):confused:

Trudno powiedziec czy bedzie pasowac, ja osobiscie kupilabym cos "delikatniejszego", bo sam puchatek juz odgrywa glowna role w pokoiku.
Ale ogolnie co tam nie dasz to synus i tak bedzie szczesliwy, najwazniejsze zeby byl mieciutki i praktyczny ;-)

a my już mamy dywanik dla naszego maleństwa :tak:
kupiłam wczoraj w smyth za 12.99e jak będę imała czas to wkleję focie :tak:

no to czekamy na zdjecia :-)
ja bylam dzis na gieldzie i myslalam ze moze znajde jakies dywany ale albo rozmiar nie ten albo kolor albo wogole tandeta :dry: i juz nie wiem gdzie kupie ten dywan. Na ebayu przejzalam 120 stron!!!!! na kazdej 50 dywanow! Chyba wybredna jestem albo szukam czegos czego nigdzie nie ma :-)

Bardzo fajny dla dziewczynki ;-) napewno dlugoooo jej posluzy, moja szwagierka ktora ma 10 lat uwielbiaaaa BRATZ i taki dywanik napewno sprawil by jej wiele radosci :-):-)
my kupiliśmy taki przypadkowo.... :-)
al jestem zadowolona... hehe i nawet tani bardzo...
ale nie wiem czy na teraz nie kupimy jakiehgoś innego... bardziej dla baby a nie dla girl;-)
jeszcze się zobaczy... bo nie wiemy w jakim stylu zrobić pokoik....

reklama
a ja sobie upatrzylam takie naklejki na scianyhttp://www.thekidswindow.co.uk/Selling.asp?product=2354 tylko zamiast tego rozowego chce zrobic trawke, chmurki itp...

Do góry