reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Dzięki dziewczyny, z Was to już prawdziwi fachowcy:) Komoda jest ze zwykłej okładziny, ale gładka.. Muszę po prostu farbę wypróbować. Wolałabym uniknąć matowienia, bo od 2 tygodni matowię łóżeczko i idzie jak krew z nosa (łóżeczko drewniane), zachciało mi się zmienić kolor:crazy:

reklama
Dzięki dziewczyny, z Was to już prawdziwi fachowcy:) Komoda jest ze zwykłej okładziny, ale gładka.. Muszę po prostu farbę wypróbować. Wolałabym uniknąć matowienia, bo od 2 tygodni matowię łóżeczko i idzie jak krew z nosa (łóżeczko drewniane), zachciało mi się zmienić kolor:crazy:
O rany, a nie kupiłaś preparatu do usuwania starych powłok malarskich ??

no i D mnie na ziemię sprowadził że mamyt jeszcze przecież huśtawkę i kołyskę...
więc chyba musimy jednak na większy pokój poczekać:sorry2:a teraz lecę spać...

Ja dywan wybrałam z Ikeowskiej serii Fabler. Jest dość gruby i miły w dotyku. No i czerwony :-D
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Dywaniki dla dzieci | FABLER RESA | Dywan

podobaja mi sie te dywany:-)i cena normalna:-)ale dziewczyny czy one bede mi pasowac jak bede miec puchatkowy pokoj??Klaudia pomoz??:-):confused:

Fajny ten dywanik z IKEA, ale zauważyłyście, że cena zależy od wybranej opcji. No i nie wiem czy on ma to miękkie, długie włosie czy jest może taki gruby tradycyjny:confused: Ale fajnie wygląda:tak:

podobaja mi sie te dywany:-)i cena normalna:-)ale dziewczyny czy one bede mi pasowac jak bede miec puchatkowy pokoj??Klaudia pomoz??:-):confused:
ja co prawda takim fachowcem jak Klaudia nie jestem ;-), ale moim skromnym zdaniem do wystroju Puchatkowego nie będą pasować :-(, chociaż są bardzo fajne. mi się ten czerwony spodobał :-)

Gie-oska, spróbuj spojrzeć okiem dziecka, a nie osoby dorosłej, która ma wyrobiony gust :-) Dziecko ma się dobrze czuć w swoim najbliższym otoczeniu. Ja jestem zwolenniczką maksymalnego rozwijania wyobraźni u maluchów :-D

Agissa, oczywiście nie kupiłam, nie wiedziałam, że coś takiego istnieje:szok: Łóżeczko co prawda było tylko lakierowane i usunięcie lakieru nie było takim koszmarem, ale strasznie dużo szczebelków.. Jeszcze trochę zostało:-)

reklama
Agissa, oczywiście nie kupiłam, nie wiedziałam, że coś takiego istnieje:szok: Łóżeczko co prawda było tylko lakierowane i usunięcie lakieru nie było takim koszmarem, ale strasznie dużo szczebelków.. Jeszcze trochę zostało:-)
Przy następnym meblu będziesz już wiedzieć.:-) Ten preparat usuwa farby i lakiery. Po posmarowaniu czekasz kilkanaście minut, a później zbierasz złuszczoną powłokę szpatułką. Ale właśnie mi się przypomniało, że jest to środek silnie drażniący, więc w ciąży i tak nie wolno go wdychać.

Do góry