reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Dziekuje dziewczyny.

Wlasnie mnie robotnicy (dziadek i tatus) wyrzucili z pokoju- bo im tylko ZAWADZAM :wściekła/y::-)

a ja to bym wszystko chciala robic no ale moj stan na to nie pozwala ;-) za to dowodzenie wychodzi mi idealnie, zaraz ich pojde opierniczyc ze cos nie tak jak ja chcialam znowu robia hehehe

reklama
Dziewczyny oficjalnie oswiadczam ze jutro zaczynamy juz remoncik pokoiku :-):-):-):-)
Maz w przyszla sobote jedzie sobie dorobic wiec bedzie pracowal caly dzien u jakiegos hindusa a ze jutro mamy wolne zabierzemy sie za malowanie :-) a przynajmniej wszystko przygotujemy pod malowanie (trzeba troszku pogipsowac itp po lustrach i innych pierdolach z saloniku fryzjerskiego)
Juz sie doczekac nie moge :-) Takze jutro pewnie czesto zagladac nie bede, choc jak znam siebie to nie raz wpadne poczytac co u was hehe
super ze juz cos robicie:-):-)
Dziekuje dziewczyny.

Wlasnie mnie robotnicy (dziadek i tatus) wyrzucili z pokoju- bo im tylko ZAWADZAM :wściekła/y::-)

a ja to bym wszystko chciala robic no ale moj stan na to nie pozwala ;-) za to dowodzenie wychodzi mi idealnie, zaraz ich pojde opierniczyc ze cos nie tak jak ja chcialam znowu robia hehehe

Tylko nie krzycz na nich za duzo:-)

Klaudzia ja tez pewnie bede taka sama jak tylko D zacznie malowac itp, oboje nie mozemy sie juz doczekac a , ze ja lubie jak wszystko jest po mojemu to najlepiej sama bym to zrobila...:-)no ale wiadomo, nie da rady....;-)

Klaudzia ja tez pewnie bede taka sama jak tylko D zacznie malowac itp, oboje nie mozemy sie juz doczekac a , ze ja lubie jak wszystko jest po mojemu to najlepiej sama bym to zrobila...:-)no ale wiadomo, nie da rady....;-)
ja mam dokąłdnie tak smao. Aż mnei nosi. Czasem jak mąz coś zacznie, a potem idzie do pracy to ja cichaczem po swojemu przerabiam żeby nie widział że coś tam robię

No to moge sie wkoncu pochwalic "swoim" pokoikiem :)

Pewnie jeszcze cos poprzekladam i cos pododaje ale narazie efekt taki jak widac ;-) Mam nadzieje ze sie spodoba :-)

Przepraszam za ilosc zdjec ale nie moglam zdecydowac ktore wsadzic :zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC01968.jpg
    DSC01968.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 156
  • DSC01981.jpg
    DSC01981.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 156
  • DSC01983.jpg
    DSC01983.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 156
  • DSC01974.jpg
    DSC01974.jpg