reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszych pociech

Gosia super kącik.I przyjaciele Krecik i Krzyś-niezastąpieni w życiu każdego dziecka:-D.Muszę wreszcie A. zmobilizować, żebyśmy Nasz kącik urządzili wreszcie. I u Nas to będzie naprawdę maciupki kącik:).PS. a Krzysiowi nie było przykro, że zapomniałaś o nim i nie wzięłaś na ślub;-)??

reklama
Niki, nie, nie bylo. Ślub był w 2010 i zdążyliśmy już odbyć parę pogawędek na ten temat i co ja się naprzepraszałam :)

Ale tak na serio to mi jest przykro, że o nim zapomniała w tym ważnym dla mnie dniu. Kapnęłam się dwa dni po ślubie, że on został w mieszkaniu w Warszawie.
Krzyś w ogóle jest po takich przejściach, że głowa mała. Przeszedł kilka operacji przyszywania głowy do tułowia, na lotnisku jak wyjeżdżał przy plecaku przywieszony, starło mu nos i tą operację również przeżył.
Ale jest dzielny. Wśród moich znajomych ma opinię niezłego łajdaka i pijaka.
I na studiach lubił pić z moimi kolegami - dziwnie często znikał mi z pokoju na obozie i odnajdywałam go w pokoju kolegów właśnie, często przy kartach :confused:

No a co do kąciku - to tylko łóżeczko i to baardzo skromne :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry