reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych pociech

Gosia, Anastazzja-pewnie mogłam wcześniej, ale ja tak niestety mam czasem, że się za późno obudzę:).Ale dziękuję Dziewczyny, że chciałyście pomóc-uściski dla Was.
I jak pisze Asiuk, w loroy merlin drogo więc chyba sobie na allegro zamówię. Nie będę żałować jak taka fajna lampka:-). A może kupię też kilka innych rzeczy u jednego sprzedawcy więc w jedną przesyłkę się zmieszczę:tak:.
Marciaa-jak tylko fotel dojdzie, proszę o zdjęcie:)

reklama
A to kacik Milenki :-) I Milenka w lozeczku :-)

Załączniki

• MM2.jpg
    MM2.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 169
jak ona cudnie wygląda w tym łóżeczku ;) Taka maleńka ;)
A kącik super, na pewno śni tam kolorowe sny ;) Widzę że ten wiszący organizator wykorzystałaś na pieluchy?! Ja właśnie mam taki żółty (tygrysek) i chciałam misie powkładać, ale Twój Melisko pomysł jest bardzo fajny ;D

A oto łożeczko mojego Dawidzia i misie ( ten większy dostałam na 19 ur a taki sam tylko, że lekko mniejszy na ślub...teraz będą pilnowały mojego syna :-D
)łł

Ja bym nie stawiał łóżka koło kaloryfera, zwłaszcza przy oknach PCV. Szczelne okna + wysoka temperatura = suche powietrze = suche śluzówki = zapalenie oskrzeli.

reklama
Ja bym nie stawiał łóżka koło kaloryfera, zwłaszcza przy oknach PCV. Szczelne okna + wysoka temperatura = suche powietrze = suche śluzówki = zapalenie oskrzeli.

Może tego nie widać na zdj ale do okna jest ponad 1,5m..więc aż tak blisko grzejników nie jest...ale dziękuję za ocene

Do góry