reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszych pociech

kurcze ja nie mam jeszcze pościeli, ochraniacza, baldachimu- kompletnie nie mogę się zdecydować.
czy potrzebuję baldachim?
czy kupować zestaw ochraniacz i poszewki skoro itak narazie kołdry i poduszki nie bede używała?

Ja osobiście nie kupiłam ani baldachimu, ani ochraniacza.
Baldachim tak jak mówiła Alka tylko zbiera kurz, a ochraniacz mi przeszkadza, bo nie widać dzidziusia z łóżka tylko trzeba się podnosić...

reklama
Asiuk- do tej pory nie mam dla Lidki pościeli a ochraniacza też nie miałąm. Moje dziecię kocha swój kocyk a maluch i tak na początku będzie spał w rożku a potem w śpiworku
Mój A. twierdzi że baldachimki są "dla bab":-D i jego syn nie będzie takowego miał.
Alka- ale fajny kącik:tak:

OK, w końcu mogę wkleić zdjęcie kącika. Jest to dosłowni kącik, bo tylko łóżeczko. Szafka z ciuchami jest oddzielnie - stoi po przeciwnej stronie obok naszej.
Następna seria zdjęć z Werą w pokoju :)

A, i przedstawiam Wam Krzysia i Krecika. Krecika wszyscy znają, zaś Krzyś to mój przyjaciel od dzieciństwa. Towarzyszy mi w każdej podróży, miał być również gościem honorowym na ślubie i weselu moim, ale wstyd przyznać - zapomniałam o nim i nie wzięłam go z Warszawy do domu. A miałam taki cudowny pomysł na sesję zdjęciową.

DSCF5654.jpgDSCF5655.jpgDSCF5656.jpgDSCF5657.jpgDSCF5658.jpg

reklama
Do góry