reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych pociech

kurcze ja nie mam jeszcze pościeli, ochraniacza, baldachimu- kompletnie nie mogę się zdecydować.
czy potrzebuję baldachim?
czy kupować zestaw ochraniacz i poszewki skoro itak narazie kołdry i poduszki nie bede używała?

Ja osobiście nie kupiłam ani baldachimu, ani ochraniacza.
Baldachim tak jak mówiła Alka tylko zbiera kurz, a ochraniacz mi przeszkadza, bo nie widać dzidziusia z łóżka tylko trzeba się podnosić...

reklama
Asiuk- do tej pory nie mam dla Lidki pościeli a ochraniacza też nie miałąm. Moje dziecię kocha swój kocyk a maluch i tak na początku będzie spał w rożku a potem w śpiworku
Mój A. twierdzi że baldachimki są "dla bab":-D i jego syn nie będzie takowego miał.
Alka- ale fajny kącik:tak:

OK, w końcu mogę wkleić zdjęcie kącika. Jest to dosłowni kącik, bo tylko łóżeczko. Szafka z ciuchami jest oddzielnie - stoi po przeciwnej stronie obok naszej.
Następna seria zdjęć z Werą w pokoju :)

A, i przedstawiam Wam Krzysia i Krecika. Krecika wszyscy znają, zaś Krzyś to mój przyjaciel od dzieciństwa. Towarzyszy mi w każdej podróży, miał być również gościem honorowym na ślubie i weselu moim, ale wstyd przyznać - zapomniałam o nim i nie wzięłam go z Warszawy do domu. A miałam taki cudowny pomysł na sesję zdjęciową.

DSCF5654.jpgDSCF5655.jpgDSCF5656.jpgDSCF5657.jpgDSCF5658.jpg

reklama
Do góry