reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

reklama
My wymyslilismy ze pojedziemy w czerwcu na tydzien nad nasze morez - a jednak...bo jak pamietam to zawsze w czerwcu byla pogodna... i tylko na tydzien \
i jakies dluzsze weekendy bedziemy sobie robi a we wreznsiu do bulgarii w koncu...i juz nic nie zmieniam, klamka zapadla:-):-):-)

My dostaliśmy dziś fajną ofertę. 10 dni we Włoszech za śmieszne pieniądze, prywatne apartamenty z kuchnią, wyżywienie (polski kucharz), prywatna plaża, przejazd. Kusząca propozycja tylko nie wiem czy kasowo wydolimy, bo ostatnio poszaleliśmy z zakupami, ale może się uda bo szkoda byłoby nieskorzystać.

och a mi się marzy jakaś dobrze wypasiona Tunezja...ale jesli juz to wszystko będziemy organizować na ostatni moment..nie bardzo możemy obecnie ustalić pewny urlop, a szkoda mi zaliczki

ja ostatnio byłam w biurze podrózy i miła pani zaproponowała mi wczasy w Turcji hotel Joy pegasos world z 3 osoby( bo Zuzia do 2 urodzin nic nie płaci)a w tym hotelu wszystko cena bagatela7552 zbaraniałam podziekowałam miłej kobiecie i wyszłam moze znajde cos tanszego:-)

Ja nie lubie organizowanych imprez - bo jakos nigdy nam nie pasuja do konca - wiec siedze i juz od jakiegos czasu sprobuje sklecic nasze wakacje w jedna sensowna calosc. Zobaczymy co wyjdzie bo planow sporo a chaos jak na razie jeszcze wiekszy:-)

Basia faktycznie kuszaca oferta wodroznieniu d Turcji za prawie 8 tys:-)

reklama
Basiu, fajna oferta.
Ale ja tak jak Cicha, nie mogę jakoś zaakceptować takich organizowanych wakacji. Lubię być wolna i decydować z dnia na dzień, gdzie pojadę i co zrobię. To na pewno przyzwyczajenie, bo tak podróżowałam zawsze z moimi rodzicami. :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry