reklama
G
goscinnie
Gość
Pandi Tobi powinien teraz jesc 120 ml 6 razy dziennie. On wazy tyle co synek mojej kolezanki co ma 5 miesiecy. Moj ma 7,5 tygodnia i waży 5100g. Wazyłam go 20 min temu.
malgorzata-topolewska
Początkująca w BB
Moja Majusia urodziła się 3040, 54 długaD, a spadła 2880. Dzisiaj ma już 2 miesiące i waży 5500, mierzy 62 cm. To chyba ok??;-):-)
G
goscinnie
Gość
Jak je z cyca to na zadanie młodego karmisz. Powiedz mi długo wisi na cycu? Tak z ciekawosci, bo ja Dawidka tez karmie z cyca i ze sztucznego i na cycu potrafi wisiec przez 30 min. Pewnie masz Pandi tłuściutkie mleczko, bo moje jest raczej chude. Wiecie ja troche przeginam, bo mały waży 5300g, wiec od urodzenia przytył 1850g, wiec idealnie a ja ciągle myśle, ze za mało.
Albi, pół godz na cycu?? mi by kręgosłup odpadł!! moja mała siedzi na cycku jakieś 3-4minuty, potem krzyczy drze się bo mniej leci, więc ją borę do odbicia, trochę ją potrzymam na pionowo i znowu do cyca, to doje sobie z minutkę i koniec i tak co 3godz, chyba że jej się tak dobrze śpi, to czasem nawet 5godzin przerwy... ja nie wiem dlaczegho wtedy ona taka wielka!! od urodzenia (wagi startowej) przybrała 1800g, dziś 2miesiace i parę dni
reklama
e-stera
Fan(ka)
Oli w 3 miesiące waży 3600g, długosc 57 cm. obwod głowy 36 cm, obwód klaty 34 cm
Podziel się: