reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

już tyle urosłem, urosłam !!!

reklama
kamilek wage urodzenowa mial 3990g,potem mial spadek wagi w drugiej dobie na3780.wniu wypisu-4doba wazyl 3820.dwa tygodniepo urodzeniu wazyl 4200 adzis miesiac i dzien po porodzie wazy 5100(w pampersie ,spiochach i koszulce ,p odjeciu ciuszkow 4800(tutaj polozna tak odejmuje.

moja córeczka wagę rodzeniową miała 4460g, najniższa masa ciała w 3.dobie 4295, po 3tyg było 4975g, a wczoraj 6,5tyg po porodzie 5765g (za duuużo!! :szok:)

Moja Natalka w 7 tyg wazy 4650 a waga urodeniowa to 3320 a mierzy 59cm a przy urodzeniu 56cm a mamusia w 7 tyg po porodzie 12 kilo mniej i wiecej juz nawet nie drgnie wiec od marca chce sie na aerobik zapisac zeby jeszcze conajmniej 10 kilo schudnac a marzy mi sie 15 tak zeby wazyc 55kg tyle co w dniu slubu:-D

My sie przezucamy na rozmiar 68 bo 62 jest coraz mniejszy a waga lekko ponad 5kg. Wiecie co , ciemiączko ma coraz mniejsze prawie niewyczuwalne.

reklama
Do góry