Albi, Tobi rzeczywiście przekroczył normę, okazało się dziś na szczepieniu, ale podobno do pierwszego roku się nie odchudza. A ja mam mleko jakie mam, ani ja za gruba (62kg, 166cm wzrostu) ani nie jem za tłusto. Lekarka powiedziała że narazie nic nie robimy.
reklama
G
goscinnie
Gość
Pandi a ile młodziak wazy?? Żeby miec tłuste mleko nie trzeba tłusto jeść to przez hormony takie produkujemy. Ja chciałabym miec tłusciutkie bo mam chude :-(. Rozmawiałam z koleżanką i ona tez miała tak, ze dziecko wałzyło za duzo ale teraz sie zatrzymał i od miesiaca nie przytył chociaz je tak samo dobrze jak do tychczas. Widocznie sie wyregulowało i u Ciebie bedzie tak samo. Zresztą przychodzi taki momęnt, ze zamiast jesc to są zainteresowane zabawą i nic je od tego nie moze odwieść.
sylka_k
mama styczniowa 2008
qrcze a ja nie wiem ile mój Kacperek waży :-(
tak na oko to pewnie 4500 bo wchodziłam na wagę z nim a potem bez niego ale nosze się z zamiarem zakupu wagi dla młodego hihii.
Albi ile ty za swoją dałaś?
tak na oko to pewnie 4500 bo wchodziłam na wagę z nim a potem bez niego ale nosze się z zamiarem zakupu wagi dla młodego hihii.
Albi ile ty za swoją dałaś?
sylka_k
mama styczniowa 2008
ja mam tłuste mleko, aj się na tym nie zam,
ale moja teściowa tak mówi, to może to i prawda
ale moja teściowa tak mówi, to może to i prawda
G
goscinnie
Gość
250 zł kosztowała nas waga dla dziecka i kupiliśmy ja w Saturnie. Wazy do 20 kg z błedem do 0.1g.
G
goscinnie
Gość
Ja pierdziele Pandi, moj wazy 4660g i mały nie jest ale twoj
reklama
Podziel się: