reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Super Asiu
Kochany mały Jeremek
Oby tylko jeszcze tych aft sie pozbył, biduś..
Kochany mały Jeremek
Oby tylko jeszcze tych aft sie pozbył, biduś..
sylwetka74
Fanka BB :)
to po prostu mistrzostwo świata :-) Zuch z Jeremka :-)
AGATA777
Pewnie co będzie tracił czas na siedzenie jak tyle ciekawych miejsc jest do zwiedzania:-)Pozdrawiamy.
amethys
mother of five
Dzisiaj Jeremcio nie zaskoczył.... Położyłam go na popołudniowa drzemkę ... zjadł mleczko i lezał w łóżeczku a ja w salonie podsłuchiwałam przez nianie co sie tam dzieje... no i gadał, piszczał i tak w koło- taa taaa daa daa ..... i ide skontrolować a moje dziecie siedzi sobie, trzyma sie szczebelków i gaworzy... dzis sam usiadł w łóżeczku
Od kilku dni wszedzie sie wspina i tak sobie stoli na kolankach i próbuje wejsc na zabawki Mikołajka ... Codziennie kilka nowych guzów dołącza do niezłej juz kolekcji... zrobił sie z niego taki "zajrzy dziura "....i cieszy mnie to bardzo
Od kilku dni wszedzie sie wspina i tak sobie stoli na kolankach i próbuje wejsc na zabawki Mikołajka ... Codziennie kilka nowych guzów dołącza do niezłej juz kolekcji... zrobił sie z niego taki "zajrzy dziura "....i cieszy mnie to bardzo
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Mamusia, Jeremcio wie, że ostatnio chłopaki dali C zdrowo popalić, postanowił, że czas na dobre wieści
Cieszę się ogromnie razem z Tobą
Cieszę się ogromnie razem z Tobą
wiolunia82
Oj tak, naprawdę dobre wieści...
Jeremku, gratki za nowe umiejętności
Jeremku, gratki za nowe umiejętności
reklama
Podziel się: