reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jeremi 29 tydzien , 1590g

Dzis Jeremek sam stanął na swoje krzywe nóżki... stał trzymajac sie szczebelków od łóżeczka i cieszył sie całym soba ...a ja wołam m, ten leci na łeb na szyje, a ja mu- popatrz!!!!!!! Owszem zadowolony był, ale dostałam straszną reprymendę za to wołanie, bo myślał ze cos sie stało:angry:..... eetam ...dla mnie stało sie ! Jeremek stoi !:-)

reklama
Jeremek od około dwóch tygodni wspina sie wszędzie.... dzis próbował nawet chodzić przy łóżku, tzn niezdarnie posuwał sie naprzód trzymajac kurczowo sofy.... Oczywiscie ja jestem cała wystraszona, ze sie zaraz uderzy itp....
W zeszłym tygodniu mielismy problem z biegunkami i wymiotami ... Przetrwaliśmy ale przyplątał sie silny kaszel, dusznosci i świsty przy wydechu.... Nebulizujemy sie inhalujemy sterydy i mimetyki poszły w ruch... na razie dajemy rade i oby nie było gorzej....
Dziś zauważyłam ze Jeremek nasladuje dzwieki ... myslałam ze to zbieg okolicznosci, ale razem z starsza corcia przetestowałysmy małego.... Mamy ta ta , da da, jest tez na na (to jest sandra) aj aj (mikołaj)
Mikołajek tez zaczął wołać dzis, idac przykładem Jeremka sandre, brzmiało to san-da ... ciesze sie, bo mamy kłopoty z mowa czynna u Mikołajka....
I to tyle w wielkim skrócie
Chciałabym Wam jeszcze złożyć życzenia..... zdrowych , zdrowych, zdrowych świąt.... bo jak zdrowie bedzie to wszystko inne powinno sie ułozyc...
Dziekuje Wam ze tu zaglądacie i cieszycie sie razem ze mna postepami Jeremka i wspieracie i służycie doswiadczeniem i madroscia... to bezcenny dar- dziekuje Wam....

Jeremek chodzi przy łózku , przy szafkach ..dzis nawet wspiął sie na łózko co przyprawiło mnie niemalże o zawał.... wszędzi wlezie i juz mu nie wystarczy raczkowanie, on musi stac na swoich chudych nóżkach...
Siedzi na kolankach i bawi sie swoja zabawka (oczywiscie podtrzymuje sie ) No ja juz osiwiałam ze strachu ze sobie zrobi krzywde
Byliśmy dzis u lekarza i zwaliło mnie z nóg -Jeremek ma zapalenia płuc... prawego na pewno bo lekarz wysłuchał ... dostalismy antybiotyk i pod koniec tygodnia do kontroli....... Nie ma goraczki...jak widac rozrabia , dobrze je ... nie wiem skąd to zapalenie.... Fakt jest ze w nocy ma okropne dusznosci napady kaszlu .... no nic ..kwiecien juz zaliczony (jeremek co najmniej raz w miesiacu jest chory )
Modle sie tylko aby obyło sie bez szpitala

reklama
Czy te nasze chłopaki się zmówili na ten kwiecień????????

Jeremku dużo zdrówka i powtórne gratki za nowe "przemieszczanie się" :-).... a jeszcze nie tak dawno był etap pełzania...ZDOLNIACHA!!!

Do góry