reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jelenia Góra- ciężaróweczki i mamuśki

Mnie teraz wszystko wykancza. Męcze sie nawet kladac spać. Zrywy mam na max godzine i znowu bym spała. Ale mam nadzieje ze minie to za 2-3 tyg i bede w miare normalnie funkcjonowac :)
Ja każda ciążę znosilam srednio senność, mdłości,zgaga wszystko zawsze mam[emoji23]

Dasz radę, pracujesz czy możesz odpoczywać?

reklama
Swoja firma. Obecnie na delegacji w JG. Jeszcze tu kilka mcy zabawie. Mam wynajety dom. Staram sie odpoczywac ile sie da i pojawiac na inwestycjach tylko wtedy kiedy faktycznie sytuacja tego wymaga. Maz ze mną, chlopaki wyrozumiali. Wsparcie mam. Ale co mam zrobic to musze, nikt mnie z papierologii nie wyręczy.
Ja każda ciążę znosilam srednio senność, mdłości,zgaga wszystko zawsze mam[emoji23]

Dasz radę, pracujesz czy możesz odpoczywać?

Swoja firma. Obecnie na delegacji w JG. Jeszcze tu kilka mcy zabawie. Mam wynajety dom. Staram sie odpoczywac ile sie da i pojawiac na inwestycjach tylko wtedy kiedy faktycznie sytuacja tego wymaga. Maz ze mną, chlopaki wyrozumiali. Wsparcie mam. Ale co mam zrobic to musze, nikt mnie z papierologii nie wyręczy.
To pracujesz i możesz odpoczywać .
Tylko na chwilę w Jelonce będziesz, to rzeczywiście lekarza nie ma co zmieniać.

No ale jak sie przedłuży pobyt do końca roku to lepiej być przygotowaną na każdą ewentualność :)
To pracujesz i możesz odpoczywać .
Tylko na chwilę w Jelonce będziesz, to rzeczywiście lekarza nie ma co zmieniać.

Witajcie ja mam termin na początek grudnia i swoją ciążę prowadzę u doktora Kepella, który jest ordynatorem w szpitalu i serdecznie polecam. Konkretny,rzeczowy i udziela szczegółowych odpowiedzi na nurtujące pytania.

reklama
Hej dziewczyny jestem Natalia i na koniec kwietnia mam termin, będę rodzic w jeleniej a ciążę prowadzi mi dr Keppel, dajcie znać co u was i jakie są opinie o porodach w jeleniej

Do góry