reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jelenia Góra- ciężaróweczki i mamuśki

reklama
No wlasnie to dziwne. Ze na tyle ciezarowek w JG tylko jedną mam na grupie no i teraz Ty :)
Witam Was, ja już nie w ciąży, córcia właśnie skończyła 6 miesięcy , ale trochę w temacie.
Bielasik robi badania prenatalne na Zabobrzu w przychodni i na sudeckiej też mają jakiś gabinet z Klyszejko bodajże , ale tego nie jestem pewna.
Chodziłam do starego Kunkiewicza, on pracuje w szpitalu, ale jest dość specyficzny.

Ostatnia edycja:
Super że sie odezwałaś :D gratuluje córeczki. Samych radości [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja wlasnie do Bielasika ide na prenatalne 11.07.
Do tego czasu powinnam miec wyniki NifryPro to bede spokojniejsza.
Ale dalej szukam swojego lekarza prowadzącego w JG. Do Piskozuba przez przypadek trafiłam w szpitalu.
A jak Twoją ciążę prowadzono? Wszystko oki ? 79 to chyba Twoj rocznik wiec podobnie jak u mnie :) tyle ze ostatnio ciul mnie nastraszył ze jestem stara i zebym sie jeszcze nie cieszyła
Witam Was, ja już nie w ciąży, córcia właśnie skończyła 6 miesięcy , ale trochę w temacie.
Bielasik robi badania prenatalne na Zabobrzu w przychodni i na sudeckiej też mają jakiś gabinet z Klyszejko bodajże , ale tego nie jestem pewna.
Chodziłam do starego Kunkiewicza, on pracuje w szpitalu, ale jest dość specyficzny.

Super że sie odezwałaś :D gratuluje córeczki. Samych radości [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja wlasnie do Bielasika ide na prenatalne 11.07.
Do tego czasu powinnam miec wyniki NifryPro to bede spokojniejsza.
Ale dalej szukam swojego lekarza prowadzącego w JG. Do Piskozuba przez przypadek trafiłam w szpitalu.
A jak Twoją ciążę prowadzono? Wszystko oki ? 79 to chyba Twoj rocznik wiec podobnie jak u mnie :) tyle ze ostatnio ciul mnie nastraszył ze jestem stara i zebym sie jeszcze nie cieszyła
Dziekuje.
Tez bylam u Bielasika, dobrze ze robisz Nifty, bo mi zrobili pappe i mialam kupe stresu bo wyszlo1:344 trisomia 21, córcia zdrowa, ale wiek i inne wpłynęły na wynik logarytmu.

U kunkiewicza miałam wizyty co trzy tygodnie, ale to dobrze bo się stresowalam bo poronilam rok wcześniej.

Widzialam że jestes styczniowką 2020, ha mialam byc 2019 ale corcia postanowila urodzic sie w grudniu.
Kto Ci powiedział żebyś się jeszcze nie cieszyła?
Masz już dzieci?

Tak mam 20 letnia ( wiec to juz sie nie liczy ;) hehehe)
No wlasnie piskozub- bo jestem stara, bo jeszcze sie moze wiele wydarzyć.. qutafon
A nifty wlasnie dlatego robie zeby sie nie stresowac. Na oginskiego pobieraja krew i do 10 dni wynik
Dziekuje.
Tez bylam u Bielasika, dobrze ze robisz Nifty, bo mi zrobili pappe i mialam kupe stresu bo wyszlo1:344 trisomia 21, córcia zdrowa, ale wiek i inne wpłynęły na wynik logarytmu.

U kunkiewicza miałam wizyty co trzy tygodnie, ale to dobrze bo się stresowalam bo poronilam rok wcześniej.

Widzialam że jestes styczniowką 2020, ha mialam byc 2019 ale corcia postanowila urodzic sie w grudniu.
Kto Ci powiedział żebyś się jeszcze nie cieszyła?
Masz już dzieci?

Tak mam 20 letnia ( wiec to juz sie nie liczy ;) hehehe)
No wlasnie piskozub- bo jestem stara, bo jeszcze sie moze wiele wydarzyć.. qutafon
A nifty wlasnie dlatego robie zeby sie nie stresowac. Na oginskiego pobieraja krew i do 10 dni wynik
Moi synowie kończą 14 i 11, więc też już niemali.
Co do Piskozuba mam mieszane uczucia. Kiedyś u niego byłam to nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, ale to było dawno temu. Jak poroniłam, to po czyszczeniu wróciłam do szpitala z uczuleniem po przepisanym abtybiotyku i przy przyjęciu on mnie badal, możesz sobie wyobrazić jak bardzo było to wtedy dla mnie trudne, dzień po zabiegu, ale wykazał się ogromnym zrozumieniem, taktem i delikatnością, więc ciężko mi go jednoznacznie ocenić, ale nie powinien mówić tak do Ciebie . Kunkiewicz nigdy tak nie powiedział, a na moje obawy odnośnie wieku opowiedział o dużo starszych pacjentkach.
Który rocznik jesteś?

80'
No to moj ginek z mojego miasta to dusza czlowiek. Juz w czasie staran na moje obawy powiedzial ze jego mama urodzila w wieku 44 lat i niech no ktos powie ze stara byl ;) Ale to inny rodzaj lekarzy. Taki z powolania.
Moi synowie kończą 14 i 11, więc też już niemali.
Co do Piskozuba mam mieszane uczucia. Kiedyś u niego byłam to nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, ale to było dawno temu. Jak poroniłam, to po czyszczeniu wróciłam do szpitala z uczuleniem po przepisanym abtybiotyku i przy przyjęciu on mnie badal, możesz sobie wyobrazić jak bardzo było to wtedy dla mnie trudne, dzień po zabiegu, ale wykazał się ogromnym zrozumieniem, taktem i delikatnością, więc ciężko mi go jednoznacznie ocenić, ale nie powinien mówić tak do Ciebie . Kunkiewicz nigdy tak nie powiedział, a na moje obawy odnośnie wieku opowiedział o dużo starszych pacjentkach.
Który rocznik jesteś?

reklama
80'
No to moj ginek z mojego miasta to dusza czlowiek. Juz w czasie staran na moje obawy powiedzial ze jego mama urodzila w wieku 44 lat i niech no ktos powie ze stara byl ;) Ale to inny rodzaj lekarzy. Taki z powolania.
Przed 40 zdążysz[emoji6]

To w Jeleniej brakuje takich lekarzy niestety.

Do góry