reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

JEDZONKO !!!

Uwaga! To jest baaardzo niebezpieczna maszyna!
Żre się chleb bez opamiętania i rośnie dupsko!!!

reklama
Proszę bardzo Rybciu :) I nie musicie sie obawiać o tyłeczki ;-) ja jak jej nie upieke raz w tygodniu to normalnie chora jestem :-D i patyczak jak był tak jest więc spoko, dajcie znac jak Wam wyszło :-)

rozmawialam z mama - robila chleb razowy i rodzicom bardzo smakowal ... a ja jak bede u niej to tez wyraze swoja opinie :)

Joaska smaka mi narobials ta salatka :-p my jestesmy saltkozerni, w poniedzialek zrobie i zdam relacje co mi wyszlo ;-)

reklama
A wlasnie a propos salatek macie moze jakies dobre przepisy ??? Jak pisalalam wyzej moja rodzinka jest salatkozerna tylko mi sie pomysly juz koncza a z checia zrobilabym cos nowego. Z gory dziekuje za pomoc :-)

Do góry