reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

JEDZONKO !!!

reklama
A oto moja wersja kawy :)
Dzisiaj też sobie zrobię - tym razem z cukrem :)
Jak na pierwszy raz chyba nieźle :D - muszę jeszcze poćwiczyć, żeby mi pianka na górze ani trochę nie zbrązowiała

Joaśka mam nadzieje, że ta kawa tak dobrze smakuje jak wyglada:-) :-) :-) Musze tez ja zrobic, koniecznie:-) :-)

Dla mnie pycha, ale ja lubię gorzkie.

Dzisiaj robię wersję słodką dla męża i babci, bo oni się nie znają na prawdziwym smaku kawy :)
Myślę, że na górze można jeszcze posypać delikatnie np słodkim kakao

Joaśka jesteś genialna:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::szok::szok::szok::szok:
Tak kakao, czekolada albo delikatny cynamon na piankę:-)

Dobrym sposobem jest "odłożenie" łyżki pianki i po dodaniu kawy nałożenia na miejsca gdzie pojawiły się jej ślady :-)

reklama
Do góry