reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jedna czy dwie?

reklama
Witaj. Dużo sie
I jak sytuacja u ciebie?
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrze😕

Witaj. Dużo sie
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrze😕
Kurcze, nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Beta rośnie baaaardzo powoli co nie zwiastuje nic dobrego i plamienie mogło zwiastować jedynie rozpoczynające się poronienie a duphaston to wszystko odwlecze w czasie. A lekarze co mówią?

Kurcze, nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Beta rośnie baaaardzo powoli co nie zwiastuje nic dobrego i plamienie mogło zwiastować jedynie rozpoczynające się poronienie a duphaston to wszystko odwlecze w czasie. A lekarze co mówią?
Lekarze kazali czekać tak jak by nic nie jestem w stanie zrobić więc.. czekam

Napisze tylko ze krwawienie jest coraz mocniejsze widać tam jakies cząsteczki brzuch pobolewa jak na okres obawiam się żeju jutro beta bedzie spadkowa na usg bedzie pusto 😞

reklama
Do góry