asia.joanna
Fanka BB :)
Kurcze, dziwna sytuacja. Masz już wynik bety?Tak zrobili. Czysto płynu nie ma ale pecherzyka też nie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, dziwna sytuacja. Masz już wynik bety?Tak zrobili. Czysto płynu nie ma ale pecherzyka też nie widać
Dopiero w poniedziałekKurcze, dziwna sytuacja. Masz już wynik bety?
I jak sytuacja u ciebie?Dopiero w poniedziałek
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrzeI jak sytuacja u ciebie?
Kurcze, nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Beta rośnie baaaardzo powoli co nie zwiastuje nic dobrego i plamienie mogło zwiastować jedynie rozpoczynające się poronienie a duphaston to wszystko odwlecze w czasie. A lekarze co mówią?Witaj. Dużo sie
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrze
Lekarze kazali czekać tak jak by nic nie jestem w stanie zrobić więc.. czekamKurcze, nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Beta rośnie baaaardzo powoli co nie zwiastuje nic dobrego i plamienie mogło zwiastować jedynie rozpoczynające się poronienie a duphaston to wszystko odwlecze w czasie. A lekarze co mówią?
Współczuję Ci tej niewiedzy.. A to jest po prostu najgorsze.Lekarze kazali czekać tak jak by nic nie jestem w stanie zrobić więc.. czekam
Masz rację taka niewiedza jest najgorsza naprawdę . Sama sobie współczuję ale nie mogę myśleć negatywnie :/ chociaż to trudneWspółczuję Ci tej niewiedzy.. A to jest po prostu najgorsze.
Miałam tak samo, juz sie poddalam, ale dzisiaj zrobilam jeszcze raz i bita czerwona kreskaJa zrobiłam 10dpo test i wyszedł negatywny. Kilka dni później już był pozytywny