reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaworzno i okolice

Witam nowa mamusię :-)
Jak pisała joasiab jak tylko choróbska nas opuszczą chętnie się spotkamy. Mój Błażko miał wczoraj temp. 40,8C jakaś masakra :szok::szok::szok: a dzisiaj już biega i tylko czekam co dalej;-);-). Co do Klubu Mam to po weekendzie będę wiedziała więcej i dam znać, super że dołączyłaś :-):-):-):-). Będziemy działać na tej zasadzie co dziewczyny z Warszawy podaję link do poczytania :
Klub Mam na Mokotowie

reklama
Ja się przypominam :p

Jak zdrówko matki drogie? Dziecięta nie siorbią, chlipią i jojczą? :) Mam gorącą, jak te kilka ostatnich dni w słońcu, nadzieję że już wracacie do siebie. Proszę o jakiś kontakt jak to z tym spotkaniem , spacerem, kawą będzie?

Mężulo znów po 5 dniach w domu do Belgii wyfrunął mi z gniazda i znów cicho i samotnie się zrobiło, ehhhh :/
No cóż będę zanudzać- towarzystwa , towarzystwa mi trzeba :) !

Miłego wieczorku babeczki .

M.

Cześć dziewczyny :-)
Przypominam o spotkaniu u mnie 4 listopada koło 17,30. Może jeszce jakieś dziewczyny chętne do odwiedzin :tak::tak::tak:. Mąż za granicą więc chatę mamy wolną a przekrój wiekowy dzieciaczków też będzie spory od niemowlaków do ok. 4 latków. mamy w ciąży również zapraszamy :-):-):-).

witajcie drogie mamuśki ... niestety zaglądam tu raz na jakiś czas,a teraz moje myśli są nad jednym tematem PORÓD którego sie boje a to już niedługo :/ wybaczcie ze nie odpisywałam ..

Witam sie i ja, kolejna jaworznianka ( rodowita) !!

Termin mam na 8/12 grudnia i będziemy mieć dziewczynkę !!!

Super że jest taki watek!!

Miło Was poznac a joasiab my się juz znamy :-) !!

reklama
Daga a kiedy następne spotkanie?? U nas znowu chorobowo. Wika już nie idzie do przedszkola aż do połowy lutego więc jak już wyzdrowieje to będzie mi łatwiej. No chyba, że spotkanie będzie popołudniu to zostawie ją z mężem i wpadnę :)