Nasze hospicjum nie daje butli z tlenem ponieważ przy przechowywaniu butli należy spełniac odpowiednie normy. jednak nie to jest ważne czy jest butla czy nie. najważniejsze jest zabezpieczenie dziecka podczas wizyt u specjalistów czy jak zabraknie pradu. U nas stosuje sę przenosne koncentratory.NFZ określa limit wizyt jako pielegniarka minimum 2 razy w tygodniu, lekarz minimum 2 razy w miesiacu. Zazwyczaj ilość wizyt jest wystarczajaca. Jednak jak coś się dzieje dzwonisz i przyjeżdżają wg potrzeby. Prawdas że mozesz kupic do pulso końcówke jednak nie są one wcale takie tanie. Tak się zastanawiam czy jakby wam lekarz ze szpitala na wypisie napisał, że musi byc monitorowany to może wtedy by wam hospicjum dało ten pulso bez kręcenia. Ja ci powiem, ze trafiłam dobrze bo to co potrzebuje dostaję. czasami trochę muszę poczekać ale zawsze dostaje. przesyłam ci kilka linków do pulso
Przenośny pulsoksymetr cyfrowy dla wcześniaków i noworodków UT100 UTECH SprzętMedyczny-Online
Pulsoksymetr przenośny dla wcześniaków, niemowląt i dzieci z 2 wielorazowymi czujnikami SpO2 przystosowanymi dla najmniejszych pacjentów SprzętMedyczny-Online
Pulsoksymetr dla noworodka i dziecka PC-66B - 2 czujniki SpO2 Sprzęt Medyczny MDC
Buziaki dla małego
Przenośny pulsoksymetr cyfrowy dla wcześniaków i noworodków UT100 UTECH SprzętMedyczny-Online
Pulsoksymetr przenośny dla wcześniaków, niemowląt i dzieci z 2 wielorazowymi czujnikami SpO2 przystosowanymi dla najmniejszych pacjentów SprzętMedyczny-Online
Pulsoksymetr dla noworodka i dziecka PC-66B - 2 czujniki SpO2 Sprzęt Medyczny MDC
Buziaki dla małego