reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie zabawki???

U nas dokładnie to samo.
Tyle że Franek nie ucieka ale wrzeszczy jak opętany i wyrywa się.
U Franka zostało to zdiagnozowane jako nadwrażliwość...wzrokowa. Myślałam, że padnę jak to usłyszałam.

reklama
U nas jest ostra faza na autka. Ostatnio Kuba poszedł spać z czterema samochodami, 3 pluszakami i dwoma smoczkami. Wczoraj do zestawu doszedł garnuszek i drewniania łyżka. Chłopak zaczyna bawić się w Makłowicza:baffled:

Franiowa pierwsze słysze o nadwrażliwości wzrokowej , no ale taki zemnie znawca jak z koziej .....(wiadomo) a z tego co pamiętam Franko już miał styczność z farbami ??
Taka jestem zła na alegro że musiałam to powiedzieć skoro jesteśmy w temacie kupowania zabawek :-p

Kamea, u nas faza na autka niekończaca się:)

Andzia, z allegro nie kapuję:)
Farby tylko pędzelkiem, nie daj Boże dotykać łapkami. Taki problem z SI. Ale to nie wątek na taka dyskusję;-)

tak jak przedmówczyni uznaję tylko i wyłącznie FP - sprawdzone bezpieczne zabwki - niezniszczalne. Mam trójkę pociech w domu i najmłodszy ma jeszcze niektóre z zabawek FP po straszych :) Ostatnio znalazłam fajny sklep w necie z dość dobrym wyborem zabawek z FP zabawkipomi.pl polecam

reklama
Do góry